Arama sonuçları: *

• Users: mhmtsalih
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. mhmtsalih

9950x3d2 işlemciler geldi

Öhhhh altf4 çektim alınmaz.
  2. mhmtsalih

1.2M aile arabası önerisi

Olabilir hocam city de olur. Onu eklemeyi unutmuşum onuda göz önünde bulundurun.
  3. mhmtsalih

Basarsan yakar benzinli araç atmosferik ise +9 litre net, turbolu ise 7,5 civarı yakar. Turbo benzin önerilerim; Dacia Jogger / Duster / Sandero (1.0 Eco-G) Renault Megane IV / Clio V (1.0 TCe) Fiat Egea/Cross (1.4 fire) Sıvı sistem lpg şart (dacia hariç) Atmosferik olarak; Corolla 1.6...
  4. mhmtsalih

Ben dizelciyim hocam, dizeli bilmek lazım bilinmezse üzebilir bakımı sever dizel kadın gibidir. Lpg takacak mısınız ona göre çelik subaplı motor seçeneği sunayım
  5. mhmtsalih

Bayon alma da ne alırsan al. Düz atmosferik motor yürümez etmez. Benzin mi istiyorsunuz dizel mi netleştir dökeyim sana
  6. mhmtsalih

Motorum Apartmanda Sıkışıp Kaldı. (Çözüldü)

Gardaşım o zaman senle 4 adam olacaksınız gardaşım senle 4 kişi olacaksınız merdivenden sürerek indireceksin. Arkada 2 adam olacak padlerin oradan havaya kaldırıp merdivenden inecek. Ön freni bas bırak yapacak bilen adam olsun indirirsin başka çaren yok.
  7. mhmtsalih

O bütçelere dolu araç alamazsın hocam, şahsi görüşüm aile aracı dolu olmalı konfor açısından. O fiyat bandına yüksek km araçlar bulabilirsiniz yine tamam derseniz öneri sunalım
  8. mhmtsalih

Doğru ağırlık merkezi önde ama arka lastiği söksen zincir dişli gergi ayarını tutturur musun emin değilim o yüzden ön dedim aslında. Arka tekeri söküp sokun hocam başka çareniz yok maalesef
  9. mhmtsalih

Ön jantın milini sök fren hidrolik hortumlarına dokunma, ön jantı birisi tutsun asansöre koyun indirin.
  10. mhmtsalih

Bilgisayarım kendiliğinden bir anda kapanıyor

Sorun büyüj ihtimalle anakartın. Colorful bu tarz sorunları maalesef yaşatabiliyor. Bios update yapıp sonucu yazar mısın
  11. mhmtsalih

PC TOPLAYACAĞIM GÖRÜŞ ÖNERİSİ

Usb4 kullanacağım bir ekipman yok hocam, b850 serisi düşünmek daha mantıklı o zaman
  12. mhmtsalih

Rehber Güncel parçalar ile F/P bilgisayar toplama rehberi (26.04.2026)

Bilgilendirmeler çok güzel ama dezavatajları da eklenebilir bir tık daha mesela; colorful marka anakartlar am5 9 serisi işlemcilerde sürekli bios update istiyor aksi halde pc kapatıyor vb detaylar eklenirse daha iyi olur aksi halde çok iyi bir konu olmuş emeğinize sağlık.
  13. mhmtsalih

Dediğiniz gibi profesyonel yayın yapan biri değilim chill takılıyorum. Wifi ile kullanım amacım yoktur, ethernet bağlantım mevcut. Usb soketleri şöyle ki; bilgisayar donanımları için+ telefon bağlarsam o dur yani her karta okeyim. Konunuza göz atmaya gidiyorum teşekkür ederim.
  14. mhmtsalih

9800x3d yayında engel teşkil eder mi hocam o işlemcide de baya kararsız kaldım. Birkaç forum okuduğumda çok çelişkide bıraktılar beni de.
  15. mhmtsalih

Çözüldü✓ EXVEGA Andromeda alınır mı?

Hocam bende rofth dan aldım, kumaş olması önemliydi benim için deri soyulma ve terleme yaptığı için. Babyface kumaşı var gayet iyi. 1000 tl indirim de mevcut memnunum metal ayaklar da var. Göz atabilirsiniz. Ürün 1 hafta içinde üretilip kargoya veriliyor. Aras rezilliktir ama yapacak bir şey yok.
  16. mhmtsalih

Herkese selamlar, Yukarıdaki bütçem baştan sona kasa içeriği içindir çok az bir meblağ üstüne de çıkabiliriz ama çok az. Pc genel kullanım amacım LoL+yayın temelinde ama arada farklı oyunlar olmak üzere forza ve hikayeli oyunlar az da olsa oynarım. Bilgisayara oturduğumda ortalama 5-6 saat...
  17. mhmtsalih

Honda msx mi tvs raider mi ?

Benim ilk motorum 450sr fark etmez ki 80cc 200cc kişiye bağlı gaz kontrolü
  18. mhmtsalih

Honda msx mi tvs raider mi ?

Az daha biriktir 450sr verelim sana boğazdan egzoz kat iptal
  19. mhmtsalih

4k DDR5 AM5 Anakart Önerisi

BiraZ daha bekle bütçeni arttır x870e al
  20. mhmtsalih

Yardım Hangi Ram Almalıyım?

https://rog.asus.com/tr/motherboards/rog-strix/rog-strix-x870-a-gaming-wifi/helpdesk_qvl_memory/
Geri