Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Hangi 16 Pro'yu almalıyım?

Bu devirde 128 le yetinen bir ben varım sanırım daha 50 gb boş yerim var
  2. Sirius Blackw

Pcye ps5 işletim sistemi kurulabilirmi

Arkadaşında dediği gibi steam geniş ekran modu
  3. Sirius Blackw

Oyunindirvip fullprogramlarindirnet güvenilir mi

Yıl 2026 korsan oyun indirirken virüs yemeyi becerebiliyorsan Sorun sitede mi sende mi?
  4. Sirius Blackw

Herkes bir dizi/film önersin

Dizi olarak çernobil çok sevdiğim bir dizi.Film olarak ise korku sokağı üçlemesini çok severim(Genel olarak netflixin korku filmlerini severim)1 haftafır da la casa de papel izliyorum sürükleyici bir dizi
  5. Sirius Blackw

Hogwarts legacy yetenek

150 saat falan oynadım bu oyunu ama unuttum nalasef neyin ne olduğunu zaman geçti üstünden.konudan bağımsız ihtiyaç odasını çok güzel şekillerde dekore edebiliyorsun kendine göre aklında bulunsun
  6. Sirius Blackw

100 litre akvaryum kaç TL?

Nereyi araştırsam çok farklı fiyatlar çıkıyor önüme 100 litre arıyorum yarın gidip bizzat araştıracağım size de bir sorayım dedim.2 tane petshop aradım biri 900 lira diyor biri 4.5-5 diyor
  7. Sirius Blackw

Sneijder parçalı forma nerden alabilirim?

Max 500 lira bütçem var güvenilir olarak nerden alabilirim?
  8. Sirius Blackw

Fc 25 oyuncu kariyeri müdahale oranı

Psg ye transfer olmak istiyorum her şartı yerine getirdim müdahale oranı diye bir şey var %49 yapmam lazım benimki 13 te kalmış ne yaparsam yapayım arttıramadım top kesiyorum,top çalıyorum yine artmıyor sezon sonuna 8 maç falan kaldı ne yapmam lazım?
  9. Sirius Blackw

Ördek kümesi için fikir

Yumurta vermesi için evet gerekli onun da çaresine bakacağım bir şekil.
  10. Sirius Blackw

Ördek kümesi için fikir

Öyle hassas bir insan değilim amelelikten geldik her türlü hayvanı severim 1773151306 Teşekkürler hocam değerlendireceğim
  11. Sirius Blackw

Ördek kümesi için fikir

Terasa kümes kuracağım uzun dikdörtgen şeklinde bir köşem var.Benim aklımda zemine palet döşeyip üstünede çim halı koyma fikri var sonrasında dört direk dikip tel örgüyle çevreleyeceğim fikir öneriniz varsa yapım aşamasıyla ilgili önerilere açığım
  12. Sirius Blackw

Futbol oyuncularının kar maskesi takması yasak mı?

Taraftarlara yasak diye biliyorum ama futbolcular hakkında bilgi bulamadım.Süper lig ve cl de yasak mı değilse kullanan bir fıtbolcu var mı?
  13. Sirius Blackw

Yardım Hangi Gamepad Tercih Etmeliyim 🎮

Xbox yerine keşke böyle bir şey alsaydım
  14. Sirius Blackw

🔴Bedelli Askerlik 417.000 TL Oluyor !

Bende 6 ay gideceğim fakat zorunlu askerlik zaman kaybından başka bir şey değil
  15. Sirius Blackw

FC 25 Türkiye Milli Takım Modu

Konuyu hortlatıyorum ama devam eden oyuncu kariyerime kursam sorun yaratır mı?
  16. Sirius Blackw

Rdr2 error gfx state hatası

Rtx 3050 4Gb 8x2 Ram İ511300H
  17. Sirius Blackw

Rdr2 error gfx state hatası

Oyuna girdikten sonra maksimum 15 dakika dayanıyor ve bu hatayı alıyorum sonrasında.En son 7-8 ay önce oynamıştım oyunu o zamanda aynı sorun vardı fakat belgelerden settinge girip sga ile başlayan dosyaları silip oyuna girdikten sonra 3-4 saatte bir alıyordum bu hatayı çok sıkıntı olmuyordu o...
  18. Sirius Blackw

Kuşu nasıl üşütmekten korurum

Yarın veterinere götüreceğim kuşu.Arabayla götüreceğim ama kapıdan çıkıp arabaya koyana kadar 10 saniyede rüzgar müzgar yer de üşütür diye kaygılandım abartma falan demeyin parmağım kadar hayvan sonuçta.Kafesin üstüne battaniye örtsem yeterli mi yoksa daha efektif bir çözüm var mı?
Geri