Arama sonuçları: *

• Users: İbrahim35
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. İ

DARK MAXİMA V30 420mm aıo takılır mı?

önüne 420mm AIO takabilirmiyim önünde 2 tarafada 3.14 fan takılabiliyor önlü arkalı artic liquid freezer 2 420mm takılır mı?
  2. İ

Öneri bitfenix ccube 360mm alınır mı?

knk anakartım MSİ-A 520M PRO anakartı pump pini yok cpu ve sys var nasıl takacağım ben buna bu sıvı soğutmayı
  3. İ

sağolasın hocam yolun açık olsun teşşekkür ederim
  4. İ

ryzen 7 7800x3d ile kullanacağım
  5. İ

canını yerim allah razı olun
  6. İ

bunu mu alim kral başka varsa atabilirsin
  7. İ

açıkçaı bir sıvı soğutucuya ihtiyacım var bitfenic cube araştırdığım kadarı ile 3500 tl ye gayet iyi performansı var özellikle de pompaı sayesinde hiç bir kötüü yoruma rastlamadım 4k ya kadar btçem var 360mm radyatör öneri olan var mı...
  8. İ

DEEPCOOL LT 520 VS LS 520S ZERO DARK HANGİSİNİ ALMALIYIM?

abi 240mm lik yerim var @HacıSOFU
  9. İ

DEEPCOOL LT 520 VS LS 520S ZERO DARK HANGİSİNİ ALMALIYIM?

HANGİ SIVI SOĞUTUCU İYİ ARALARINDAKİ FARK OLARAK RULMAN TİPİ FARKLI GALİBA DENEYİM VE YA TECRÜBEİ OLAN ÖNERSİN MAX 3000K ÇIKAR BENİM
  10. İ

RAZER BLACJSHARKV2X Alınır mı??

az önce teknopat forumda birisi cloud core almış dedğine göre cloud 2 den daha iyimiş cloud core alacak gibiyim
  11. İ

RAZER BLACJSHARKV2X Alınır mı??

2300 kadar bütçem var blackshark v2x ,asus tuf h3 ve ya cloud 2 arasında kaldım yardımlarınızı ve önerilernizi bekliyorum.
  12. İ

AMAZON RK61 VS HEHANGİ BİR KLAVYE ÖNERİ VE YARDIM LÜTFEN

şu anda %60 ve hotswap güzel bir şey arıyordum ve rk61 çok cazip göründü tek sıkıntısı almaca olması ama eski klavyem ogre rgb nin tuşlarını ona yerleştirsem olur mu bu klavye çok hoşuma gitti hem usb hem de dungle ile kullanılabilir olduğu için çok hoş duruyor ayriyetten brown switchmi yoksa...
  13. İ

STEAM AÇINCA PC KAPANIYOR MAVİ EKRAN VERİYOR

selamlar bugün annemlerin söylediğine göre şalter atmış ve kalktıktan sonra gece açık olan pcmin sabah açtığımda steame girince mavi ekran verdiğini ve geceden yüklensin diye bıraktığım iratus bilem ne oyunun disk hatası verdiğini gördüm. tekrar yazması için tıkladığımda pc mavi ekran verip...
  14. İ

işlemci soğtucumu hangisi seçmeliyim?

Şu anda 5500 kullandığım için çok fazla param yok bu yüzden fiyatlar iyice artma dan alabildiğimi almaya çalışıyorum.5600 e sonra geçeceğim
  15. İ

işlemci soğtucumu hangisi seçmeliyim?

Gametech Freezer Pro HD120 VE YA Dark Freezer X128 DKCCX128 ALABİLİRİM HANGİSİNİ SEÇMELİYİM AM4 R5 5500 İŞLEMCİM VAR BELLİ BİR AM5 GEÇMEYE ÇOKTA İSTEKLİ DEĞİLİM HANGİSİNİ ALAYIM VE YA BU BÜTÇEYE YAKIN ÖNERİNİZ VARMI?
  16. İ

kasamdan elektrik çarpıyor ne yapmam gerek

kasam arızlanmıştı ekran kartı değiştirldi tamamen garanti halinde ama psu kablosunu göndermeyi unutmuşlar bende yaşadığım yerden aldım.Bir gün oturur iken klavyenin alimünyum şeritinden elektrik çarptı ve bu devam ediyor hala metal kısımlara dokununca elektrik çarpıyor psudan değil gibi...
  17. İ

gameforce copper 6 gibi 6 bakır borulu güzel bir işlemci kule tipi soğutucu

işlemci fanı arıyorum yardım edin
  18. İ

RX 6600XT XFX PC AÇILMIYOR KIRMIZI IŞIK VERİYOR ANLIK

Tamamdır sağolun
  19. İ

RX 6600XT XFX PC AÇILMIYOR KIRMIZI IŞIK VERİYOR ANLIK

Hocam yani ben duymamış olabilirim. ama deniyim 2 gündür kapalı duruyor bir anda kapandı bende anlamadım bir şey de yapmıyordum yani sağol yardımın için iyi akşamlar
Geri