Arama sonuçları: *

• Users: Sabirciftci
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Çift monitör HZ sorunu Rampage Glacier GL27R200Q

Tamamdır hocam
  2. S

Dp girişi yok farklı bir HDMI ile denesem düzelme şansı var mı yoksa DP dönüştürücü alıp bağlamak daha garanti bir çözüm mü
  3. S

Rampage Glacier GL27R200Q 27 200Hz https://app.hb.biz/hUV6Cvu4rs3e monitörü aldım laptop üzerinden çift monitör olarak kullanacağım ama hz ayarlarına girdiğimde max 144hz görünüyor monitör 200hz olmasına rağmen HDMİ olarak https://amzn.eu/d/cDZwSYa bunu aldım ayarları biraz kurcaladım ama...
  4. S

TELEFON GALERI FOTOĞRAF SORUNU

Telefon hafızamda bulunun fotoğrafları ve videoları yeni aldığım SD karta yüklemek istedim ve aktarma işlemini yaptım aktarmak tamamlandıktan sonra fotoğraf tarihleri kendi kendine değişti ve tamamen karışık bir sırlama oluştu önceden eskiden yeniye şeklinde olan fotoğraf sıralaması tamamen...
  5. S

2.5k kadar kulaklık önerisi

Merhaba ben bu modelleri beğendim sizce bunlar arasından en mantıklı seçim hangisi? Başka önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...
  6. S

3.5kya kadar kablosuz gaming kulaklık önerisi

teşekkür ederim inceleyeceğim 1677770481 evet öyle açıkçası bu kulaklığı seçmemin bir diğer nedeni de dışarda kulanabilecek olmam aynı zamanda estetik durması. Cloud II modeline bakacağım teşekkür ederim
  7. S

3.5kya kadar kablosuz gaming kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar bütçem max 3.5k kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum önerebileceğiniz en kalitleri ürünler nelerdir yardımcı olur musunuz lütfen https://www.amazon.com.tr/dp/B07WDD4PTW/ref=asc_df_B07WDD4PTW1663907400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07WDD4PTW&linkCode=asn&th=1...
  8. S

800-900tl kulak içi Bluetooth kulaklık arıyorum

Max 900tl bütçe için Bluetooth kulaklık arıyorum kulak içi olmalı bir kaç model buldum bunlar arasından en iyi hangisidir bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim veya farklı bir model öneriniz varsa yardımcı olur musunuz lütfen...
  9. S

Retro atari arıyorum bütçe 500tl

Çok teşekkür ederim ayrıntılı bilgi verdiğin için düşünüp karar vereceğim 1672673828 Evet şart ama yine de çok teşekkür ederim tavsiyeniz için
  10. S

Peki bildiğiniz kaliteli ürün var mı bütçeye bakmanıza gerek yok link paylaşırsanız sevinirim
  11. S

Ürün hakkında bilginiz var mı kaliteli midir 1672505924 Teşekkür ederim önerilerin için
  12. S

Merhaba retro atari arıyorum bütçem 500 lira kaliteli bir şey istiyorum araştırdım biraz ama çok bir şey bulamadım yardımcı olur musunuz
  13. S

27K Bandında Laptap arıyorum

Bu sistem de aklımdaydı ama attığım linklerde HPnin 1tb ssd modeli aklımı çok cezbediyor 1671911444 Anladım teşekkür ederim
  14. S

Rami 16 gb yapmak mantıklı gerçekten ama bu sistem niye bu kadar ucuz anlayamadım
  15. S

Bu laptopları araştırıp buldum aralrında en iyisi hangisi sizce başka önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim https://www.amazon.com.tr/dp/B0BH4ZY4SH?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_PEEQ864GFRV4748DRBHN...
  16. S

Asus tuf a15 için SSD arıyorum

Asus TUF A15 FA507RE-HN034 model laptop için SSD almayı düşünüyorum 500gb veya 1tb almayı düşünüyorum önerisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim
  17. S

Ekran karti ve wifi gözükmeme sorunu

Açık değil hızlı başlatma seçeneği. Başlatma tuşuna bastıktan sonra kalıyor bu ekrsnds açılmıyor
  18. S

Teşekkürler deneyeceğim
  19. S

İnternetim olmadığı için henüz drivelari yükleyemeden Laptopı az önce açtığımda bu ekranda kaldı ve açılmıyor nedeni hakkında bilginiz var mı
  20. S

Çok hızlı cevap verdiğiniz çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım
Geri