Arama sonuçları: *

• Users: fepe
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

OSU! için tavsiye grafik tablet /mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar ben bir osu oyuncusuyum ama şu anlş mouseum baya dandik o yüzden mouse veya grafik tableti almak istiyorum. Grafik tablette önce karar kıldım ama çok pahalı geldi düşük tepkimeli olanlar o yüzden mouse almaya karar verdim mouse önerisi veya ucuz bulduğunuz grafik tablet...
  2. F

laptopumu satmayı düşünüyorum

ben de öyle düşünmüştüm 14 yazıp pazarlık vardır diye not ekliyeyim dedim
  3. F

laptopumu satmayı düşünüyorum

merhaba arkadaşlar monster marka laptopumu satmayı düşünüyor ne kadar eder acaba ? i5 10200h 16gb ram 144hz ekran GTX 1650 256GB Samsung Pm991 M.2 SSD 120gb hdd var markasını bilmediğim bir de ömür boyu bakım hizmeti var monster tarafından
  4. F

dijital defter önerileri

arkadaşlar defterlerin tanesi 40-50 tl olmuş. bu fiyat pahalılığına karşı ben de dedim ki dijital bir telefon ile uyumlu çalılşan bir defter veya kalemli bir tablet alayım 2. el önerileriniz nelerdir ve mantıklı mı ?
  5. F

Çözüldü✓ Ekranın alt kısmı siyah

Yok bilgisayar sadece masanın üstünde duruyor benden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum Bendrn kaynaklı olsa bile burada bilgisayarcı olduğu bile belli olmayan birisine yaptırtmaktansa teknik servisin yapması daha mantıklı gibi
  6. F

Teşekkür ederim garantiye göndereceğim
  7. F

Sorunsuz kullandığım laptopu dün gece kapattıktan sonra sabah açtığımda böyleydi. Dışardan müdahale ile siyahlık oynamıyor siyah kısmı ss aldığımda ise normal sıkıntısız gözüküyor nasık çözebilirim bu sorunu neyden kaynaklj olabilir ?
  8. F

10-11k arası sistem önerisi

arkadaşlar sadece kasa olacaka şekilde 10-11k arası sistem önerebilir misiniz ?
  9. F

Okul Alışverişi için Öneri

Bu kalemi almanı tercih etmem birleşim yeri çok çabuk kırılıyor çoğu kişide de öyle gördüm
  10. F

Acil Ziraatten paparaya para hala gelmedi 15 dakika oldu

Paparaya ibandan para atabilmen için atacağın banka hesabın senin üstne olması lazım diğer kişiler maalesef ki sana para gönderemiyor iban üstünden.
  11. F

En ucuz Numlocksuz klavye önerisi

https://www.itopya.com/gamebooster-gm06b-core-turkce-blue-switch-rainbow-mekanik-gaming-klavye_u16527 şu anlık en ucuz bunu bulabildim. Önerir misiniz acaba ? 1662374431 Açıkçası 500tl bütçemin oldukça üstünde işin içinde kulaklık da olunca toplam miktar bin TL ve üstüne çıkıyor.
  12. F

En ucuz Numlocksuz klavye önerisi

Arkadaşkar alanım biraz dar olduğundan numlocksuz klavye almayı düşünüyorum ama hem kulaklık hem klavye alacağımdan kulaklığa daha fazla para ayırmak istiyorum o yüzden alabileceğim en ucuz numlocksuz kalvye hangisidir? Mekanik veya mekanik hisli olması fark etmiyor benim için
  13. F

Crackli oyunlar hakkında

Hesap olarak satın aldığında online kısmı kapalı oluyor üstüne online girmeye çalıştığında ban yiyorsun hem hesabın şifresinin değişmeyeceğini nasıl garanti edebilirsin :D hem oyundan hem parandan olmaktan iyidir
  14. F

Crackli oyunlar hakkında

Türkiye şartlarından dolayı çoğu hikayeli oyunlar 500 600tl civarında olduğundan crackli olarak oynuyorum. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı ve virüs ile karşılaşmadım indirdiğin yere ve dosyaları kontrol ettikten sonra hiçbir sorun ile karşılaşmazsın.
  15. F

Windows Nasıl Yüklerim ?

Bu videodan yola çıkarak windows kurulumu yapabilirsiniz. Kurulumu yaptıktan sonra internet sitelerinden çok pahalı olmayacak şekilde windows oem key alabilirsiniz.
  16. F

Ücretsiz Antivirüs Önerisi

Diğer forumlarda falan pek önerilmeyen bir antivirüs ama benim maalesef ki bilgim yok bu program hakkında :(
  17. F

Ücretsiz Antivirüs Önerisi

Kaspersky ve ESET antivirüsleri tercih edebilirisiniz ücretsiz olarak.
  18. F

Gece Yeni bilgisayarı Oyun indirmek için açık bıraksam

Yok bir şey olmaz gün içinde indirmektense gece indirmek çok daha mantıklı ben de öyle yapıyorum.
  19. F

Çözüldü✓ Monster laptop almalımıyım soğutma sında vs sorun varmı?

1 yıldır sürekli olarak kullanıyorum ama şu ana kadar o kadar ısınma olmadı.
  20. F

Bu hazır sistem alınır mı?

Fiyat konusunu bilmiyorum maalesef ki ama günümüz oyunlarını çok rahat bir şekilde oynayabilirsin. Alırken ssdin yanında hdd alabilirsin veya ssd boyutunu yükseltebilirsin çünkü 480 bir süreden sonra yetersiz geliyor.
Geri