Arama sonuçları: *

• Users: landser
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. landser

Bacaklarim çok yağlı ve kalın YARDIM!!

ahahahaha valla benim en sevdiğim grup bacaktaki kas grubu. bence muazzam görünüyor gelişince, insanın ne kadar güçlü olduğunu hissettiriyor bence bacaklar. :D
  2. landser

Bacaklarim çok yağlı ve kalın YARDIM!!

ben bunun yağ sorunu tarafını bisiklet ile çözdüm. her gün en az 10-15 km sürerek ve bol yokuş tırmanışları ile tabi.
  3. landser

HyperX Cloud Core Wireless alınır mı?

kendinden mi ses kartlı oluyor bu modeller? yoksa sistemimiz de ki ses kartını mı kullanıyor?
  4. landser

Sarı Site Ekran Kartı Dolandırıcılarına Dikkat!

bu 2. sazan aslında. ilk yakaladığım beni öyle bir darladı ki inanamazsın. gecenin her saati arayıp bana türlü, türlü şeyler anlatıyor ikna edebilmek için. :D
  5. landser

Sarı Site Ekran Kartı Dolandırıcılarına Dikkat!

Arkadaşlar epeydir sarı sitede ekran kartı ilanlarını inceliyorum. bazı kullanıcılar diğer kullanıcıların ilan fotolarını kullanıp, piyasanın epey altların ilanlar açıyor. bende bu kişileri alıcı gibi yemleyip tam amaçlarını ortaya çıkarmaya çalışıyorum. bakın az önce bir kullanıcı ile aramda...
  6. landser

Ekran Kartı Seçimi hk.

evet 2. bir alternatif olarak da kafamda bu var aslında. direk elimdeki parayı dolara çevirmek her açıdan karlı gibi şuan için.
  7. landser

Ekran Kartı Seçimi hk.

ya konu ile alakasız ama epeydir sarı sitede ekran kartı ilanlarını dolaşıyorum. dikkat ettiğim sürekli aynı fotoları kullanan bir kaç kullanıcı piyasanın 1-2 bin alt fiyatına ekran kartı koyup, param güvende ile alışveriş teklif ettiğimde kabul etmeyen ve yüz yüze de satış yapmayan tipler var...
  8. landser

Ekran Kartı Seçimi hk.

desene hiç te benim hayal ettiğim yönde gelişmeyecek fiyatlar. :D ben en iyisi uygun kartı alayım, sonra eldeki parada uçar gider.
  9. landser

Ekran Kartı Seçimi hk.

Selamlar Arkadaşlar, Kafamda 3 model var, 3080-3080ti-3090. Bu kartlar arasında bütçeme uygunu bulup almayı planlıyorum. Fakat kafamı karıştıran konu, 4000 serisi kartları beklemeli miyim? Şimdi 3000 serisi bir karta 20-25 bin lira verip, 4000 serisi kartların gelmesi ile kısa süre içerisinde...
  10. landser

Monitör'den gelen çıtır çıtır sesler

sıcak, soğuk etkisinden sanırım. plastik genleşiyor. bu nedenle de o tip sesler meydana geliyor diye biliyorum. :D tabi sese de bağlı. ark sesi mi, plastik çatırdama sesi mi?
Geri