Arama sonuçları: *

• Users: Sakin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

CuerdOS u daha önce deneyen varmı

Neden CuerdOS? Yani seçim kriterleriniz nedir? Ona göre belki bir fikrimiz olur. Birde daha önce linux kullandınız mı?
  2. S

❌İndirim Bitti! Simülasyon Tutkunlarına Moza R12 V2 - 29999₺

Anlaşılan bu işin daha profesyonel halleri var. Yani direksiyon seti oluyordu bu fiyatlara öyle bir şey sanmıştım başlıktan. Teşekkürler.
  3. S

❌İndirim Bitti! Simülasyon Tutkunlarına Moza R12 V2 - 29999₺

Bu nedir böyle? :unsure:
  4. S

LİNUX'A LEAGUE OF LEGENDS NASIL KURULUR?

https://areweanticheatyet.com/table/1/?search=lol&sortOrder=&sortBy=updates malesef oynayamazsınız.
  5. S

Metin 2 tarzında bir oyun önerir misiniz?

Malesef öyle bir şey yok. Olanda şöyle, yıllarca oynarsın ve gerçek para ile yapılması gerekenleri oyun için parayla tamamlarsın. Ama o zamana kadar sadece oyun içi pve para kasman gerekir ki bunu yapabilen çok az adam tanıdım. Bu arada geliştiriciler oyuna yeni para harcama bir şeyleri bulur ve...
  6. S

Metin 2 tarzında bir oyun önerir misiniz?

mmmorpg olarak, Oyun ve oyun süresi alayım güzelce oynayayım derseniz wow iyidir. Oyuna bolca para dökerim yada ücretsiz oynarım tokat manyağı olmak benim için sorun değil derseniz Allods Online iyidir. P2P - Oyun ve oyun süresi alayım güzelce oynayayım P2W - Oyuna bolca para dökerim yada...
  7. S

Samsung Odyssey G7 LS37FG750EUXUF 37" 1 ms 4K Curved 165 Hz Alınır mı?

Teşekkür ederim, bekleyebilirim. Yeni modellerde panel ile ilgili değişiklikler mi var? Biliyor musunuz? Birde genel olarak hangi markanın ürünlerini takip etmek lazım? Hangileri kaliteli? Samsung panel üreticisi telefonlardan biliyorum başka önerileriniz olur mu? Asuslarda da sensör varmış örneğin.
  8. S

Aslında fiyat önemli değil benim için hak ettikten sonra. Oled ekranla ilgili çekincemden dolayı bunu sordum ve eski bir ürün içinde 30k dan fazlasını vermek istemedim. Hak edeceğini düşündüğünüz her hangi bir fiyata alabilirim...
  9. S

Teşekkür ederim. Neredeyse hiç anlamadığım bir konu. Biraz araştırmaya çalıştım ama bu ürünle ilgili pek bir şey bulamayınca vazgeçtim almaktan. 32" yanmayan dizi film hikayeli oyun odaklı bir monitör öneriniz varsa onlara da bakabilirim. Gündem hep oled fakat kullanım ömürleri hakkında biraz...
  10. S

Laptop Değiştirmek mi, Masaüstü Sistem mi?

Taşınabilirlik ihtiyacınız yoksa kesinlikle masaüstü daha iyi.
  11. S

🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

Bilmediğimden soruyorum, bu yanan oled lerden mi? Bunların ömrü neye göre belli oluyor?
  12. S

Laptop standı önerisi

https://www.hepsiburada.com/yumer-katlanabilir-celik-laptop-standi-sogutucu-yukseltici-notebook-dizustu-tablet-tum-ekranlarla-uyumlu-p-HBCV000012D33R?magaza=YUMER Yaklaşık 2 senedir bunu kullanıyorum 18" ağır bir notebookla sıkıntı çıkarmadı. Verdiğiniz ilk linkte ki ürün küçük benzerini aldım...
  13. S

Bu monitörü gözüme kestirdim. 32" üstü hikayeli oyunlarda dizi filmde ve cad programlarında kullanılacak, yenileme hızından önce görüntü kalitesini önceleyen bir ürün arıyorum. Bu iş görür mü dersiniz? Limit 30000. Teşekkürler.
  14. S

Termal Macun Tavsiyeleri: Hangi Marka Daha İyi?

Notebook için Thermal Grizzly bence. Ne kadar MX kullandıysam taşırma yaptı.
  15. S

Steam ve Epic Games'i Kapatabilecek Kanun Meclise Sunuldu !

Evet sonradan 1 Nisan diye yazmışlar şimdi gördüm. Bende forumda ses seda olmayınca anladım şaka olduğunu :)
  16. S

Steam ve Epic Games'i Kapatabilecek Kanun Meclise Sunuldu !

Bu gün bir sitede TL ile ödemeye dönüleceği ile ilgili bir şeyler okudum. Yani 1 Nisan şakası dışında bir şeye denk gelmedim.
  17. S

Recep Baltaş'ın artık Linux kullanmaya çalışması.

O yüzden ilgi çekmeye çalışıyor olabilir :D Yusuf biraz uzaklaştı gibi linuxtan. Yada çok daha fazla bu konu üzerine düşüyordu o yüzden yadırgıyor olabiliriz. Hala severek takip ediyorum, güzel içerikleri var.
  18. S

5G ile Beşliyoruz Kampanyası

Senin için mobile geçtim. Paketi dün gece aldım.
  19. S

Bana 30 gün verdi, şimdi tekrar baktım. Fakat ilk hediyeden harcıyor haberin olsun. Yani 2 gün kalan paketten değil bu hediye paketten mb ler düşmeye başlayacak.
  20. S

30 gün veriyor direk.
Geri