Arama sonuçları: *

• Users: srua
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. srua

Rampage KB-R44 driveri var mı?

Bu klavyenin eskiden sitesinde sürücüsü gözüküyordu şimdi kaldırılmış. Bunun sürücüsü elinizde varsa dosya olarak atabilir misiniz?
  2. srua

165 hz monitör 144hz görüntü veriyor

Hız aşırtma varsa ayarlarda onu aktif et
  3. srua

2000 TL Kulaklık Önerisi

Hem ses kalitesinin hem de mikrofonun iyi olduğu bir kulaklık arayışı içindeyim. (kulak üstü) Önerileriniz varsa bekliyorum...
  4. srua

200 TL Mousepad Önerisi

Mousepad için 200-250 tl bütçem var fazla harcamak istemiyorum ne önerebilirsiniz? Bu güzel mi...
  5. srua

Bluetooth 5.3 Adaptör Önerisi

Hocam yüklenmiyor, pdf olarak çıktı
  6. srua

Driverinin linkini atabilir misiniz
  7. srua

Linkini atabilir misin sana zahmet ben bulamadım da 1721330700 Tp-Link'in 5.3 adaptörünü bulamadım maalesef
  8. srua

Kulaklığım 5.3ü destekliyor, bu ürünü alsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Bazıları driveri olmadığı için 4.0'dan farksız falan diyor siz ne diyorsunuz?
  9. srua

Bosch vs Arçelik Bulaşık Makinesi Sizce Hangisi?

Bulaşık makinesi bakıyoruz, Bosch ve arçelik arasında kaldık. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve neden? Bütçe: 17-18 Bin TL
  10. srua

Pes 2021 Şutlar Çok Yavaş

PES 2021 yükledim orijinal olmayandan fakat şutları istediğim sertlikte gitmiyor yumuşak gidiyor yavaş gidiyor bunun bir çözümü var mı? Oyun hızını da arttırdım hala çözülmedi PlayStation'a gittiğimde şutları gayet güzel.
  11. srua

Gigabyte Anakart Ram Frekansı Nasıl Yükseltilir?

3200 yaptim yine görüntü gitti acaba bios son sürüm olmadigindan olabilir mi yada dram voltaji 1200 olduğundan olabilir mi
  12. srua

Gigabyte Anakart Ram Frekansı Nasıl Yükseltilir?

Anakartim B660M DS3h İşlemcim i3-12100F 2x8GB 3600MHz RAM'lerim var XMP açınca bilgisayara görüntü gelmiyor farenin klavyenin ışıkları gidiyor. Şu an 2133MHz de çalışıyor RAM'lerim. Bu MHz'yi nasıl arttırabilirim?
  13. srua

İkinci el RX 6500XT alınır mı?

Kartı alırken ne yapmam lazım? FurMark testini kendi yapıp atsa ne kadar güvenli olur? Buluşup ekran kartını test edebileceğimiz bir yerin olmadığını söyledi garantisi var faturası da PDF olarak var.
  14. srua

PCİ Express slotuna PCI ekran kartı takılır mı?

yok dostum ekran kartı bozuk değil diğer pcde calisiyo uefi desteği noluyor 1676198029 fdhsjshshxhshdjjd
  15. srua

baktım şimdi pcie 2.1miş ama anakarttaki pcie slotuna takınca görüntü gelmiyor başka ekran kartı taktik goruntu geldi 1676196093 anakart pcie 4.0
  16. srua

3000TL Ekran kartı önerisi

Dostlar sadece 3000TL var daha çıkamam ikinci el olur sıfır olur tavsiyelerinizi bekliyorum İşlemci i3 12100f
  17. srua

PCI diye biliyorum ekran kartım Amd Radeon HD 5550
  18. srua

Benim ekran kartım eski. PCI girişi var, yeni anakart aldım fakat anakartta sadece PCI Express X16 slotu var. Takılıyor fakat görüntü gelmiyor, bunun bir yolu var mıdır? Anakart: B660M DS3H
  19. srua

Sistem montajında kablolama

hocam orda iki giriş var onlar ne işe yarıyor ki 1675371483 sata girişi sanirsam
  20. srua

Sistem montajında kablolama

yandan girişi olan yer derken neresi 1675370703 ekran kartım varda fotoda cikartmistim
Geri