Arama sonuçları: *

• Users: DavutK
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Çözüldü✓ Gaming Laptop önerisi

Kardeşim squad rust gibi oyunlar oynuyorum. Fps değerlerini kontrol etmedim ancak ultra ayarlarda ve çok akıcı şekilde oynuyorum. Ekran kartına aklın takıldıysa hiç düşünmeden al 3050 ama performans olsrak çok iyi. Zaten dlss ozelliği var üzerine bir de mux switch derken performansı daha da artıyor.
  2. D

17K Gaming Laptop Önerisi

Muxu nasıl açacağınıza gelirsek arkadaşlar mux yazılımla kontrol edilen donanımsal bir özelliktir. Asus armory Crate uygulamasında gpu modu Ultimate e alındığında aktif olur. İşleyiş mantiği ise leptoplardaki onboard olan ekran kartını direkt olarak devre dışı bırakıp extra görüntü aktarıcı...
  3. D

Neden hn049 modelini karsilastiriyorsun ki şu an da ddr5 varyasyonu varken ddr4 lere bakmamalısın bence benim aldığım ürünün linkini bırakıyorum onunla karşılaştır istersen https://ty.gl/qd467vxz10
  4. D

Kardeşim içini rahatlatacaksa asus tuf 15 aldım dün elime ulaştı ve squad gibi bir oyunda 85 derecelerde geziniyor 87 yi geçmiyor işlemci sıcaklığı. Ayrıca rtx3050 vsr evet ama kırpılmamış ve tdp si düşürülmemiş bir ekran kartı var. Onun da üstüne mux switch özelliği var. Benim alma nedenim...
  5. D

17K Gaming Laptop Önerisi

Kardeşim aynı leptopu aldım dünden beri bende valorantta mux açınca fps uçup gidiyor soğutma konusunda da iyi eski kasalardaki sorunları çözmüşler tavsiye ederim
Geri