Arama sonuçları: *

• Users: hazeleyes
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. hazeleyes

Program kodlayabilecek yazabilecek birini arıyorum

merhaba hala talebiniz varsa ücreti karşıığında ilgilenirim
  2. hazeleyes

Arkadaşlar format atacağım ama hdd hata veriyor

yedeklemelisin.
  3. hazeleyes

Mavi Ekran M2 SSD'yi sökünce mavi ekran sorunu çözüldü, neden?

hd sentinel üzerinden sağlık ve performans kontrolu yapın sorun gorunmez ise; bad sector testi yapın. hepsinden bağımsız: problem diskin kendinden değil içerisindeki yazılımlardan da kaynaklanıyor olabilir. düşük bir ihtimal ise disk üzerindeki depolama belleklerinden değil de diğer...
  4. hazeleyes

beyler h61m-PRO anakartında tpm 2.0 varmı varsa nası açıcam

tpm 2.0 mevcut değil: eğer valorantı windows 11 üzerinde oynamaya çalışırken bu sorunla karşılaştıysan windows 10 a geç.
  5. hazeleyes

lossless scalling yüzünden valorantda ban yer miyim

algoritma net bir şekilde halka açık değil olmaması kısmen daha iyi bu yüzden kimse net olarak sana ban yersin/yemezsin diyemez
  6. hazeleyes

işlemci fanı sökerken anakart bobini yamuldu

bacaklar sağlamsa sorun olmaz
  7. hazeleyes

2. El Bilgisayar Ticareti Yapmak

Aynı işle bende uğraşıyordum stres testleri bakımları tamirleri alım satımları vs ancak dediğin gibi kurumsalların 15e sattiğı sistemleri 10a koyuyorsun nerdeyse kimse dönüp bakmıyor bile, kazanacağın 3 5 kuruş için yeri geliyor çok başın ağrıyor, yeri geliyor malzeme patlıyor, bunların hepsini...
  8. hazeleyes

10 metrelik ethernet kablosu önerisi

Cca yani standart dışı alüminyum üzeri bakır kaplama dahi olsa 10metre 100mbps için senin ihtiyacını karşılayacaktır.
  9. hazeleyes

Sarı Sitedeki adama güvenmeli miyim?

Hocam param güvende bende kullanmıyorum söylediği gibi para güvende oluyor ama ürün güvende olmuyor, bozup geri yollayan mı dersin içinden parça alıp geri yollayan mı her şekilde olay dönebiliyor, ben tercihen facebooktaki bilgisayar alım satım gruplarında adı bilinen referansları olan yeri...
  10. hazeleyes

splwow32.exe Virüsü Her 10 Dakikada Yazıcıdan Çıktı Geliyor.

Kaspersky combofix bi tarat hocam, virüsü neden upload edip link yolladınız anlayamadım :)
  11. hazeleyes

Veri Aktarımı Hakkında

Üzerine bağlanan ethernet portlarına hem ip atayan hem de modemden gelen interneti dağıtan bir aygıta ihtiyacım var, ethernet switch buna uygun olur sanırım, ama yönetilebilir ve yönetilemeyen olarak ikiye ayrılıyormuş farklar nedir ? Tavsiye ettiğiniz model var mı ? 3-5 adet port olsa bile yeterli.
  12. hazeleyes

Formattan Sonra pc kafayi yedi

Adı değişince konumu değişmiş oluyor zaten, mesela /oyunlar/fortnite klasorunde fortnite oynunun exe si var ama sen klasoru fortnitee yapınca konumda /oyunlar/fortnitee olarak değişir
  13. hazeleyes

Formattan Sonra pc kafayi yedi

Oyunun konumunu değiştiriyorsan kısayol konumunuda değiştir ya da yeniden kısayol oluştur, oyun indirdiğin uygulamalara tekrardan kütüphane olarak eklemen gerekebilir
  14. hazeleyes

iphone x batarya önerisi ve bazı sorular

batarya olarak güçlendirilmiş deji karar verdim ekran tavsiyesi olan varmı internetten alıp memnun kalan link atabilir mi ?
  15. hazeleyes

kanka işçilik sorun değil zaten bilgisayar işi yapıyorum telefondada az çok tecrübem var bana sadece kaliteli ekran batarya lazım yoksa ekranı rastgele alıp basmaz tıklamak çift basar sıkıntı yani
  16. hazeleyes

İphone x cihazın bataryasını değiştirmem gerekiyor, deji düşünüyorum. Öncesinde ekran değiştiğinden face id arızalı tamiri mümkün müdür ? Ve son olarak ekranı değiştirip memnun kaldığınız tedarikçi önerisi varsa süper olur rastgele almak istemiyorum.
  17. hazeleyes

RX470 SİSTEM NE KADARA SATILIR?

Son kullanıcıyı bulursan 6kyı zorlar hocam ancak al satçıya verirsen 5kyı zor görür
  18. hazeleyes

Farklı Lokasyonda Gözüküyorum

Ping falanda yok ama
  19. hazeleyes

Farklı Lokasyonda Gözüküyorum

Selamlar dostlar Gıbırnet kullanıyorum, 100mbpslik tarife yaklaşık 110 mbps hız alıyorum herhangi bir sorun yok memnunum ancak girilmesi engellenmiş sitelere vpnsiz girebiliyorum ve oyunlarda vs farklı bir ülkeden bağlanıyormuş gibi gözüküyorum, farklı telefon ve farklı pclerde denedim modem...
  20. hazeleyes

Bir tele elektrik verirsek ısınır mı

Direnç teli kullanmalısın ısıtıcı için 1670760753 Yoksa tel diye düşünürsen prizlere gelen kablolarda teldir ancak dirençleri çok düşük olduğu için hissedilemeyecek kadar az ısınırlar (olağandışı bir akım olmadığı sürece) 1670760786 Direnç telindeki ısının yayılması içinde fan kullanabilirsin...
Geri