Arama sonuçları: *

1. BaşardıkAbii

3k bütçe klavye tavsiyesi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/her-buetceye-uygun-klavye-oenerileri-membran-haric.318998/ burda bir sürü klavye önerisi var
  2. BaşardıkAbii

Xbox gamepass en ucuzu nasıl alınır

şöyle bir sıkıntı oluyormu 3 aylık aldıktan sonra bir daha üç aylık alabiliyormuyuz para boşa gittmesin
  3. BaşardıkAbii

1,2,3 yıllık gamepass nasıl alınır

ben direkt xbox gamepass almayı düşünüyorum 1 yıllık live gold 294 tl civarına denk geliyor
  4. BaşardıkAbii

artışdığımda bi adam bunu çalışmadığını söylemiş onun yerine hediye ile almış
  5. BaşardıkAbii

Xbox gamepass konsol için hangi oyunları önerirsiniz ?

xbox series s aldım ama oynicak oyun bulamıyorum forza 5 bf1 fortnite sea of thieves i falan indirdim ama hala arayış içerisindeyim hangi oyunları önerirsiniz
  6. BaşardıkAbii

yakın zamanda xbox series s aldım ve bunun için gamepass alıcaktım bir video önüme çıktı 3 yıllık gamepass alma diye izledim adam hediye olarak alıyordu ancak bende her hangibi hediye seçeneği yok varsa hediye etmenin çözümü söylerseniz sevinirim eğer yoksa farklı yolları varmı
  7. BaşardıkAbii

AMD Ryzen 1600 ile MSI GEFORCE RTX 3050 GAMING X (dual) Darboğaz olurmu

MSI geforce RTX 3050 gaming x 8G gddr6 128Bit dual almayı düşünüyorum fakat Ryzen 5 1600 işlemcim var dar boğaz olurmu olursa hangi işlemciyi önerirsiniz Bilgisayar Bileşenlerim: İşlemci: Amd Ryzen 5 1600 Ekran Kartı: Galax 1650 Super 4gb oc Anakart: Asrock a320m hdv r4.0 Ram: Corsair 8gb...
Geri