Arama sonuçları: *

• Users: Hamzax
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Farming Steam indirim

Fazla oyun oynamıyorum FS yeterli olur
  2. H

Farming Steam indirim

Her ay 80 TL vermek yerine oyunu almak daha mantıklı
  3. H

Farming Steam indirim

Arkadaşlar merhaba Farming Simülatör 22 almayı düşünüyorum şuanki fiyatı 300 TL önümüzdeki ay cadılar Bayramı indirimi geliyor sizce FS önümüzdeki ay indirime girer mi
  4. H

15 Bine leptop önerisi

Arkadaşlar merhaba kuzenim okul, ödev için leptop alacak maksimum 15 bin önerilerinisi alabilir miyim ?
  5. H

Blackshark V2 X 7.1 aktif etme ?

Blackshark V2 X Kulaklığını aldım ama 7.1 nasıl aktif edilecek yapamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  6. H

1000tl Kulaklık Önerisi

Teşekkür ederim
  7. H

1000tl Kulaklık Önerisi

Bu kulaklık da 7.1 yok onun içinde kod çıkmıyor değil mi
  8. H

1000tl Kulaklık Önerisi

Dolap uygulaması ile alacağım onda da geri idade hakkım oluyor galiba
  9. H

1000tl Kulaklık Önerisi

İkinci eli garantisi devam eden temiz cihaz 900 TL ye alınır mı sizce sıfırını param yetmiyor benim de bütçem maksimum 1000 tl
  10. H

AMD DRİVER SORUNLUMU?

Şimdi çökme yaşayan herkesin sorununu çözecek formülü vereceğim öncelikle ekran kartın nedir ve ram ler kaç MHz 1690633642 https://forum.donanimarsivi.com/uyeler/emmree.69050/ 1690633701 Bu işin piri emre hocamdır rx 6700 kullanıyorum her hafta çöküyordu kendisi sayesinde artık hiç çökmüyor...
  11. H

6750XT mi yoksa 3060Ti mı?

Eskiden di o bende de rx 6700 3 fanlı 10 GB modeli var eskiden evet sorun yaşıyordum ama eskide kaldı sorunu çözdüler ve bende çözümünü buldum istiyene yardımcı olurum çökmeyi önlüyor
  12. H

850 TL ye f/p Kulaklık

Teşekkürler
  13. H

850 TL ye f/p Kulaklık

7.1 muhabbeti var attığınızda örneğin yok önemli midir ? 7.1 eğer yoksa neye bakmak lazım iyi mi kötü olduğu için ? Bide attığınız kulaklığı kullandınız mı iyi midir
  14. H

850 TL ye f/p Kulaklık

Aynısını 500 e de anlaştım oda sıfır gibi 1-2 hafta kullanılmış ama garanti faturayı bulamadı o yüzden almıyorum 1690538093 Bütçem buna yetmez yinede teşekkürler 850-900 e önerin varsa güzel olur :)
  15. H

850 TL ye f/p Kulaklık

Arkadaşlar geçen gün 650 TL lik kulaklık sormuştum ama o fiyata kulaklık kalmamış maksimum 850 TL olacak şekilde kulaklık önerir misiniz? (iyi, öneririm derseniz maksimum 900 de olur) Oynadığım oyunlar pubg CS Go bunları göz önünde bulundurursanız sevinirim 10 ay önce alınmış hiç kullanılmadı...
  16. H

Max 650 TL ye Oyuncu kulaklığı önerisi

İlk baştaki güzel ama pahalıymış 😁 https://ty.gl/rlr9qsivnn Ne kadar rampage sevmesemde bu nasıl 1690212252 Hafta sonu gönderip şansımı demiyim o zaman belki tutar zaten ürün benim hatam değil aldığım ilk günden beri kablosu dolanıyor düzelmiyor ve bağlantı yerinden koptu bozuldu aslında...
  17. H

7 ay oldu alalı içinden kablosu koptu sağ taraf çalışmıyor benden uzak olsun rampage garantisi var ama boşa göndermiyorum bile kullanıcı hatası dicekler
  18. H

Arkadaşlar merhabalar Max 650 TL ye oyuncu kulaklığı önerir misiniz şimdiden teşekkürler
  19. H

Asetto corsa en gerçekci grafikler

Hocam bana da atıp nasıl kurmam gerektiğini söyler misin şimdiden teşekkürler DC adresim = kaya8084
  20. H

PcKolik sitesi güvenilir mi alışveriş yapan oldu mu hiç ?

Güvenilir al derim bende aldım hero sistemini kargolama çok güzeldi resimleri var mı az sonra bakacağım ama sana elimden geldiğince tarif edeyim ekran kartı hariç bütün ürünler montajlı geliyor kasakutusuna etrafları beyaz köpük olacak şekilde kasayı oturuyorlar sonra büyük bir kutunun içine...
Geri