Arama sonuçları: *

• Users: ZeRo6
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

Kocaeli ve Çevresinde Kişiye Özel Terzi Önerileri

Özel bir davet için üzerime tam oturacak ve hazır giyimin dayatması yerine benim kendi zevklerime göre kumaşını astarını seçebileceğim tarzda bir takım elbise arıyorum bu yüzden diktirmeye karar verdim. Yaşadığım yerde internetten araştırma yapınca hiç bişey bulamadım aslında buldum ama tamin...
  2. Z

Msi850gold vs Enermax1350gold

Hocam şuanda benim psu bana yetiyor sizin storyde paylaştığınız gibi enermax çok ucuz olduğundan dolayı elimdeki psuyu satıp onu mu alsam acaba diye düşündüm şuanki sistemimde ryzen 7 7800x3d ve rtx4080super var uzun bi süre yükseltme yapmam gerekmez gibi düşünüyorum ama yükseltme yapamam...
  3. Z

Kral elimde zaten msi 850w varken neden senin attığını alayım pcie5 ve 5.1 o kadar fark edecek mi
  4. Z

Arkadaşlar elimde yaklaşık 1 yıl önce aldığım msi mpg a850gl gold sertifikalı bir psu var ve tam modüler donanım arşivinin hikayesinde paylaştığı enermax psu yu alsam sizde daha mı iyi olur yoksa daha kalitesiz bi ürün mü almış olurum lütfen elimdeki psu güç olarak yeterli yükseltmene gerek yok...
  5. Z

Bununla ne Yapılır ?

Çok teşekkür ederim
  6. Z

Bununla ne Yapılır ?

Satmayı düşünmüyorjm kablosuna fiş bağladım prize takıca manyetik alandan dolayı mıknatıs gibi oluyor ama asıl kullanım amacını bulamadım yanlış hatırlamıyorsam klimadan sökmüştüm
  7. Z

Bununla ne Yapılır ?

Bununla ne yapılır agalar içine koysam döndürür
  8. Z

Şarkının adını bilen var mı

Beyler 4-5 ay önce çok fazla dinlediğim bir şarkı vardı şarkının hiç birseyini hatırlamıyorum kapağında bi tane araba vardı araba klasim bi arabaydı böyle 3-4 farklı renkten oluşuyordu ve kapak böyle boya kalemi ile yapılmış gibiydi 2 saatir düşünmekten kafayı yedim internete ne diye yazıp...
  9. Z

Yardım Laptobumun Anakartımın Desteklediği CPU yu Nasıl Öğrenebilirim

Arkadaşlar anakart ve model bu CPU çıkartıp takılabiliyor yükseltmek istiyorum ama hangi CPU ları desteklediğini nasıl öğrnebilirim
Geri