Arama sonuçları: *

• Users: caner62
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

Sistem Montajı Nereye Yaptırabilirim ?

Yarın beraberiz inşallah atacağız 😊
  2. C

Özele bakar mısın kankam
  3. C

Yanlış anlama Kardeşim sözüm sana değil kurumsal firmalar da bu işi yapıyorum diye yapamayan çok var 😊 Benim için önemli olan Ekran kartının slotunun kaçta ne çıkacağını bilen adam sıvı soğutmayı takmayı da aynı şekilde ve bağlantıları yapacak kişi 😊 bunları da sen biliyorsun bu yüzden senin...
  4. C

İftar da veriyoruz 😀😀😀 Ya tabii ki kafa rahat bir şekilde toplamış oluruz evde rahat rahat 1681588762 Sistem tavsiye mi senden almıştım sistemi kurmakta size nasip olucak galiba 😊 Ya o kadar para verdim ki toplayacak adamın kendi sistemi gibi montajı yapmasını istiyorum. Yoksa toplayacak kişi çok...
  5. C

Ahahahahha gelsin sınırsız çay garantisi veriyorum 😀😀
  6. C

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda parça parça topladığım sistemin sadece montajı kaldı kendim az çok anlıyorum ancak çok para verdim bu parçalara şimdi az çok anlamayla kasaya parçalara zarar vermek istemiyorum tornavida setim falan da yok. İstanbul Bahçelievler çevresinde oturuyorum buralarda...
  7. C

RTX 4080 Aradaki Fiyat Farkına Değer Mi ?

Ben en iyisi normal kullanayım 😀
  8. C

Kasam lian li Lancol 216 beyaz model o yüzden bu kablonun beyazını bulsak daha güzel olur sanki
  9. C

Ya aslında Kürşat kardeşim. 3 bin TL düşük olması benim için daha iyi çünkü çok kredi çekmem gerekicek ti en azından ona gerek kalmayacak
  10. C

Çok teşekkür ederim GameRock tercih edeceğim. Peki dikey takmam için kartı hangi parçaya ihtiyacım var çok pahalı bir şey mi
  11. C

Peki GameRock tuftan ne yönden iyi onu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim 1680892666 Soğutma olarak Tuf modelinde bulunan Ön plakanın metal olması etkili değil mi ben aslında bu yüzden tuf modelini istiyordum ön plakanın metal olması
  12. C

Teşekkür ederim 1680891838 Bilmediğim için soruyorum neden GameRock daha iyi peki. Yani benim bildiğim kadarıyla tuf biraz daha büyük bir model ve ön plakası metal
  13. C

Peki sıcaklık değerleri olarak ne durumda iki model 1680890997 Sıcaklık olarak ne durumda iki model acaba
  14. C

Arkadaşlar uzun zamandır araştırma içerisindeyim. İki ürün arasında ikilem de kaldım Asus tuf 3 yıl Garantisi var daha çok piyasa malı Palit GameRock modelinin 2 yıl ama arada 5k fiyat farkı var ama tabi Asus kampanyasın da 2 bin TL geri ödeme yapıyor aradaki fark 3 bin TL düşüyor. O aradaki...
  15. C

RTX 4080 Vs RTX 4090 Gaming İçin

😊 Teşekkür ederim
  16. C

Çok teşekkür ederim 1680644052 Teşekkür ederim
  17. C

Arkadaşlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum geçen ay İtopya indirimin de güzel bir sistem kurdum sizin de yardımınız ile ancak ekran kartını almadım aslında 4080 alacaktım ama almışken 4090 alsam mı düşüncesi kafam da soru işareti oluşturdu. Ama şimdi şunu da düşünüyorum acaba...
  18. C

Bu Ekran kartı Alınır mı ?

Teşekkür ederim
  19. C

Yardımcı olursanız sevinirim
  20. C

Arkadaşlar 4080 alacağım video da izledim kadarıyla Colorful Vulcan serisi çok iyi diyorlar. Gencer Gaming de stok var 34.500 TL sizce değer mi. İnceleme videosunu izledim sıcaklık değerleri aşırı iyi...
Geri