Arama sonuçları: *

• Users: Paranoyaq
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

Ram mhz auto ile DDR 3000 arasındaki fark

Merhabalar dostlar ram mhz auto dışında kullandığımda yük altında kendini kapatıyor , auto olarak kullanmak ile 3000 mhz arasında ne fark olur değerli düşüncelerinize ihtiyacım var
  2. P

Sistem Güncelleme mi Yenileme mi ?

Sadece güzel bir ekran kartı değiştir gerisi ile devam herşeyin yeterli
  3. P

Sizce ederi nedir ne yapmalıyım?

Merhaba dostlar, sistemimi güncelledim ve RX 570 ekran kartı AMD Ryzen 3 2300 X işlemci ve Aerocool 400W PSU mevcut şu anda bilgisayarcı hepsine komik bir rakam verdi. Sizce ne yapmalıyım? Yada satmayıp nasıl değerlendirebilirim
  4. P

Yük binince kapanıyor

Arkadaşlar herkesin yorumları cevapları ve telkinleri için teşekkür ederim. Konu tamamen kötü işlemci macunu ve özensiz işlemci takımı , şimdi her şey düzeldi ve sorun yok teşekkürler.
  5. P

Yük binince kapanıyor

OCCT ' de psu testine sokuyorum kesinlikle bilgisayar kapanmıyor , işlemci max sıcaklık 80 ekran kartı ise 55 derecelere geliyor . Psu kaynaklı olsa yine bu testte kapanmaz ama oyunlarda mı kapanırdı ?
  6. P

Yük binince kapanıyor

Pubg csgo ve diğer oyunları rahatlıkla ve güzel fps ile oynayabiliyorum fakat warzone açınca kapanıyor . Bu ayarı yapmadan önce OCCT ile yaptığım CPU testi 10 saniye sürmüştü , Bu ayarı yapınca 40 saniye kadar dayandı fakat yinede kapandı. Kapanırken max sıcaklık 54 gördüm
  7. P

Yük binince kapanıyor

güncelledim hocam bakarmısnı böyle mi kalacak
  8. P

Yük binince kapanıyor

bu şekilde yaptım hocam doğrumu
  9. P

Asrock a320m bios sürümü

Aslında mesele bu konu içeriğinden kaynaklı https://forum.donanimarsivi.com/konu/yuek-binince-kapaniyor.911068/
  10. P

Asrock a320m bios sürümü

Biosu önceden güncellemiştim işlemcimi r5 5600 e yükseltince anakartıma uygun olmadığını söylediler düşürmek istedim fakat 7,2 sürümünden 7,1 sürümüne düşüremiyorum
  11. P

Yük binince kapanıyor

Merhaba dostlar, 2 gün önce bir sistem yükseltmesi ile 4060 ekran kartı, R5 5600 ve MSI 650W yaptım. Sistemde şu an herhangi bir sorun gözükmüyor CS2 PUBG Valorant gibi oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. FPS falan da normal fakat bugün Call of Duty Warzone yükledim, oyun ilk giriş...
  12. P

Parça Değişimi Tavsiye

Ekran kartı işlemci ve psu olarak ne önerebilirsiniz , kafamda bir şey oluşması açısından
  13. P

Parça Değişimi Tavsiye

Merhaba ustalar sizlerden yardım isteyeceğim ; Sistemim İşlemci : Amd ryzen 3 2300x 3.5 GHZ Quad-Core Anakart : Asrock A320M-HDV R4.0 Ekran Kartı : Radeon Rx570 Güç kaynağı : Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply (En yeni oyunları oynamamakla birlikte bu sistemimde) Bu sistemimde...
  14. P

Asrock a320m kaç adet fan takılabilir ?

Merhaba arkadaşlar fan soğutucu almak istiyorum , gametech hd 120 pro anakartıma uygun mu takabilir miyim ve 2 adet cpu fan girişi olan bu soğutucu anakart girişlerime uygun mu ?
Geri