Arama sonuçları: *

• Users: benbar
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

4070 li sistem topladım sizce iyi mi ?

işlemci ve ram konusunda yorum yapacak olursam güzel seçim fazlasıyla yeterli
  2. B

Çözüldü✓ Bilgisayarı yeniden başlatınca kasanın power tuşunun yanıp sönüyor

hdmi kablosu sipariş vermiştim display portunu çıkardım sadece onu taktım 2 3 kere açtım kapadım yeniden başlattım şuan sorun yok. display port kullanıyorsan onun yerine hdmi ile bağlanarak sorun çözülebilir.
  3. B

Bilgisayarı yeniden başlatınca Asus ekranı gelmiyor

Bilgisayarı normal açtığım zaman asus bios ekranı seçenekleri geliyor fakat yeniden başlattığımda asus ekranı bios gözükmüyor windows ekranına kadar görüntü gelmiyor. Monitör ekran kartına bağlıyken bu durum tekrarlıyor, anakarta bağladığım zaman sorun yaşamıyorum.
  4. B

o konuda bilgim yok 7600x işlemci var bende. birde yeniden başlatırken boot menü kısmı gelmiyor doğrudan windows kısmında ekran görüntüsü vermeye başlıyor sizde de aynı durum mu yaşanıyor.
  5. B

evet tıpatıp aynı sorunu yaşıyorum ekranı doğrudan anakarta takınca böyle bir sorun yaşamıyorum. sizinki ekran kartına mı anakarta mı bağlı? kasa coolmaster masterbox td500 anakart B650M-a wifi
  6. B

Bilgisayarı incehesaptan hazır sistem aldım. formatladım fakat bilgisayarı normal açınca kasanın üzerindeki power yanıyor her şey normal. fakat bilgisayarı yeniden başlatmam gerektiğinde kasanın üzerindeki power sabit değil 2 saniye yanıp sönüyor sürekli. pc açılıyor oyun oynayabiliyorum...
  7. B

4070 ventus arka planı plastik mi?

4070 ventus ekran kartı almayı düşünüyorum da arka plakası plastik mi
  8. B

Hangi Sıvı Soğutucuyu Tercih Etmeliyim?

AM5 için hangi sıvı soğutucuyu tercih etmeliyim kararsız kaldım. İkisi arasında tercih yapmam gerekiyor hangisi performans bakımındna önerirsiniz? 2. olan fiyat bakımından daha uygun duruyor fakat soğutması nasıl bilemiyorum. şu model de msi TORX Fan 4.0 özelliği var...
  9. B

HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Mikrofunun Kendi Kendine Kapanması

wireless kulaklık ses duymada sorun yok ama mikrofon kendi kendine kapanıyor tekrar açmak gerekiyor. bunun için ne yapmak gerekiyor. https://www.amazon.com.tr/dp/B09QX3VDVD/
  10. B

Oyun oynarken anlık takılma

şimdi oyunda sıcaklığa bakınca böyle gösteriyor fakat ısınma yok hissetmiyorum fanlarda sorun yok sıcak üflemiyor
  11. B

i7 7700hq 1060 ekran kartı var. işte temizlikten sonra olmaya başladı. alt r ile bakıyorum öyle cpu gpu %100 olmuyor.
  12. B

bende temizlikten sonra olmaya başladı performansı arttı ama takılıyor anlam veremedim. acaba yanlış bir şey mi yaptım tekrar sökeceğim de ne olabilir ki her şey yerli yerinde. bi de ilk anda olmuyor ilerleyen saatlerde 3. 4. saatte yaşıyorum.
  13. B

hayır oc yapmadım olduğu gibi hiç değiştirmedim temizliğini macununu yaptım sorunsuz şekilde taktım laptop kullanıyorum ısınam sorunu yok eskisine ısınıyordu.
  14. B

bilgisayar macunu temizliği yaptıktan sonra oyunda 60 saniye de bir sanırım 1 saniyelik takılma oluyor. gpu cpu baktığımda full olmuyor. ısınma sorunu olmuyor.
  15. B

RTX 3060Tİ'ın Gaming X olduğu nasıl anlaşılır?

toplama sistem olduğundan 3060 Tİ gaming yazıyor bunun X olduğu neden gözükmüyor görebileceğimiz yer var mı
  16. B

MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X Alınır mı?

toplama bilgisaya rolduğu için bi üst 3070ti var maalsef başka seçeneğimiz olmuyor
  17. B

evet biz msi tercih edeceğiz bende msi ile ilgili sorun sandım. teşekkürler.
  18. B

nvidia iyi ya bir çok özellik beraberinde getiriyor
  19. B

toplama sistem olduğu için 3060 ti öneriyor bi de 3070 ti var seçeneklerde performans bakımından nasıldır bi de dual parça
  20. B

MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8G LHR 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming bu ekran kartı alınır mı çift fanlı ne dersiniz
Geri