Arama sonuçları: *

• Users: Rovert
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Rovert

Bu parçaları alsam anakart yanar mı ?

mATX kasa varsa önerileri yazabilir misiniz. Lcd ekranalı olsun istiyorum almışken soğutucuyu 1772022512 Pahalı fiyat olan hangisi hocam
  2. Rovert

Bu parçaları alsam anakart yanar mı ?

Dostlar Selam msi'ın project zero serisini kullanıyorum ama intel soketli versiyon. Amd geçeceğim ve kasaya uyumlu olması adına tekrardan aynı serinin am5 soketli anakartına dönmeyi düşünüyorum. Bu işlemci bu anakartı yakar mı ? Soğutucu ise soğutabilir mi ? önerileriniz nelerdir
  3. Rovert

MSI MAG PANO M100R İÇİN DİKEY EKRAN KARTI TUTUCU ÖNERİSİ

Braket gelmedi ikisi birden almayı düşünüyorum ama hangisi uyar bilgim yok
  4. Rovert

MSI MAG PANO M100R İÇİN DİKEY EKRAN KARTI TUTUCU ÖNERİSİ

Merhaba dostlar bu kasa için dikey ekran kartı tutucu almak istiyorum öneriniz nedir
  5. Rovert

Çözüldü✓ MONİTORUM GELDİ SORUNLAR YASIYORUM HZ DUSUK GOZUKUYOR VS

aynı ekran kartı ve monitöre 2 farklı kablo mu taktınız z
  6. Rovert

İşlemci ve ekran kartımı ne kadara satabilirim?

2. el tek ekran kartının piyasası 5.5-6 civarı 8e ilana koysa 7ye satabilir öldürmeyin bu kadar
  7. Rovert

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i5-12400f-plus-project-zero-msi-anakart-1301309361/detay burda var ilan hocam
  8. Rovert

ilanlarda 2.5 civarı işlemci ekran kartıda 5.5-6 civarında
  9. Rovert

Ekran kartıyla beraber 7500-8000TL bandında bence satabilirsiniz. Yükseltme yapıcaksanız elimde i5 12400f var yardımcı olabilirim
  10. Rovert

Bu parçalar alınır mı ?

Dostlar anakartı bunu seçmemin sebebi kasam ile uyumlu arkadan girişli bir anakart bu sayede önde kablo olmuyor ve temiz bir görüntü ortaya çıkıyor.
  11. Rovert

Bu parçalar alınır mı ?

Merhaba dostlar uzun zamandır intel işlemci kullanıyorum ve pek memnun değilim amd sistem geçmeyi düşünüyoum sizce bu parçalar alınır mı ? güncel olarak 4070super i5 12400f işlemci kullanıyorum 750w msi güç kaynağım mevcut.
  12. Rovert

I7 14700kf alınır mı ?

Merhaba dostlar epeydir işlemci değiştiremeyi düşünüyorum güncel olarak kullandığım işlemci i5 12400f. 4070Super ekranı kartı kullanmaktayım ve pek besleyemiyor kartı açıksası. Genel olarak adobenin programlarını kullanarak iş yapıyorum photoshop affter effect gibi ama boş vakitlerdede oyun...
  13. Rovert

Windows %100 ram kullanıyor

Dostlar merhaba bir oyuna veya başka birşeye girip çıktığımda ram kendini full kullanıyor ve asla düşmüyor her seferinde res atmam gerekiyor. Çözümünü bilen var mı msconfigden windows hizmetlerini herşeyi kapadım ama normal değil bu
  14. Rovert

Bilgisayar boştayken fulle yakın ram kullanıyor

Bilgisayar boştayken 20gb üstü ram kullanıyor oyunlara girince 32de kalıyor
  15. Rovert

Steelseries Nova 5 mi Logitech G 733 mü ?

mikrofonum var mikrofonu kullanmyacağım HS80 ağır bir kulaklık nova 5 olabilir
  16. Rovert

Not düşmeyi unutmuşum harici mikrofonum var kulaklığın mikrofonunu kullanmayacağım
  17. Rovert

Merhaba ortalama 5-7k bütçem var sistemim beyaz setup o yüzden kulaklık beyaz arıyorum.Şuan kullandıgım kulaklık corsair void elite wireles ama hem ağır olduğu için hemde sarjı 16 saat gittiği için pek sevemedim extra olarak her equlazier ayarını denedim ama istediğim ses deneyimini...
  18. Rovert

I7 14700kf mi i5 14600kf mi ?

Merhaba 4070super kullanıyorum güncel işlemcim i5 12400f.Bu işlemciyle istediğim performansları alamıyorum alamamamda normal.Genel olarak photoshop affter efeckt ve premier pro kullanıyorum.İki işlemci oyun testlerinde birbirine yakın renderdada inanılmaz fark görmedim 5000tl civarında bir fiyat...
  19. Rovert

Discord Server afişime gif yüklerken boyut büyük hatası

tabii ki 1740860806
Geri