Arama sonuçları: *

• Users: Cosuonjx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Cosuonjx

🔥İndirim LAST OF US PART 1 439 TL

Dün 2 saat kadar oynadım hiç atma olmadı ama FPS biraz olması gerekenden düşük gibi. Sonra zaten yama da geldi. Biraz daha toparladı FPS ama çok fark göremedim. 1 yama sonra toparlanır gibi.
  2. Cosuonjx

🔥İndirim LAST OF US PART 1 439 TL

Ben özellikle ikinci izleyeşimde hayran kaldım. İlkinde epey uyuz olmuştum ben de. Oyunculuk had safhada bir de tipi benzese zaten diziden aldığımız keyif katlanırdı.
  3. Cosuonjx

🔥İndirim Samsung 990 Pro NVMe M.2 SSD 1 TB (2.714 + 71 TL Kargo)

1 aydır kullanıyorum hala %100. Ama bu sorun her zaman olmuyor o yüzden bende %100 olması sizde de olacağı garantisi vermiyor. Ben sadece windows ve oyun kurmak için aldığım için 1TB yetiyor o yüzden piyasadaki en iyi 1TB'yi tercih ettim. Bütçeye daha uygun KC3000 de tercih edilebilir elbette...
  4. Cosuonjx

🔥İndirim Samsung 990 Pro NVMe M.2 SSD 1 TB (2.714 + 71 TL Kargo)

1 ay önce indirime girmişti 3.100 TL'ye almıştım. Şu anda daha da fazla indirim var. İhtiyacı olanlara duyurulur. 1678181360 https://www.amazon.com.tr/dp/B0B9C3ZVHR?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
  5. Cosuonjx

Öneri 4K Oyuncu Monitorü Önerileri

4K oyuncu monitorü almak istiyorum, Online FPS'e uygun olacak şekilde. Ben araştırmaya başladım ama sizlere de danışmak istedim. Olmasını istediğim özellikler: 27"" 4K HDR ya da IPS (Bunlar Şart Değil) G-Sync (Bu olursa müthiş olur ama olmayan seçenekleri de atabilirsiniz) Maks 1MS Min 120 Hz...
  6. Cosuonjx

Öneri PS5 DualSense İçin Bluetooth Dongle Önerisi

Adaptör ile yapıyorum aslında. Ama uzatma kablosu kullanarak da adaptör takabilirim mesafeyi kısaltmak için. Kafanızı bu karıştırdı sanırım. Amacım uzatma kablosu kullanmadan adaptör ile bağlamak olduğu için kapsama alanı güçlü, çok uzaklaşmadıkça bağlantı kalitesini düşürmeyecek bir adaptör...
  7. Cosuonjx

Yok mu bir fikri olan?
  8. Cosuonjx

❌İndirim Bitti! Logitech G535 LIGHTSPEED 1.599TL

TV desteklemiyormuş.
  9. Cosuonjx

❌İndirim Bitti! Logitech G535 LIGHTSPEED Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık Wireless 1600 TL İtopya

Kulaklık bluetooth dongle TV'ye takar takmaz kendiliğinden kapanıyor. Üzerindeki reset tuşuna basıyorum yine bir açılıyor sonra takılıyor. TV'de HID Device ve Bluetooth Device bağlandı bildirimleri geliyor ama ne yaptıysam bağlayamadım. PC ve PS5'te dongle takar takmaz otomatik bağlandı. TV'ye...
  10. Cosuonjx

Kulaklık bluetooth dongle TV'ye takar takmaz kendiliğinden kapanıyor. Üzerindeki reset tuşuna basıyorum yine bir açılıyor sonra takılıyor. TV'de HID Device ve Bluetooth Device bağlandı bildirimleri geliyor ama ne yaptıysam bağlayamadım. PC ve PS5'te dongle takar takmaz otomatik bağlandı. TV'ye...
  11. Cosuonjx

Ürün geldi ama TV ile pairleyemedim bir türlü :D
  12. Cosuonjx

PC'den 2 metre kadar uzaktan da latency olmayacak şekilde kullanmamı sağlayacak bir dongle var mıdır acaba? Daha önceden PC'nin dibinde otururken bile dongle kasanın önü yerine arkasına takınca latency oluyordu. Uzatma kablosu ile dongle'ı yanımda da tutabilirim ama o çirkin görüntüyü istemiyorum :D
  13. Cosuonjx

🔥İndirim GoodRam 1TB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe SSD 999 TL

Bunun artısı nedir acaba?
  14. Cosuonjx

❌İndirim Bitti! Logitech G535 LIGHTSPEED Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık Wireless 1600 TL İtopya

Bir de sorum olacak. TV'de zaten bluetooth var onunla eşleştirebilir miyim acaba? Yoksa illa USB takmam lazım mı?
  15. Cosuonjx

Xbox gamepass 3 yıl 585 lira

Bekledim bir ara alırım diye bugün alınmıyor artık :(
  16. Cosuonjx

🔥İndirim RAZER Leviathan V2 Gaming Soundbar Siyah 4.089 TL (Ses Sistemi)

Gaming diyor ama TV'ye de bağlayabilir miyim acaba?
  17. Cosuonjx

🔥İndirim 🔥🔥Arctic Liquid Freezer II 360mm 2432 TL🔥🔥(Stok Var Güncel 04.1.2023)

ML360R aldım bir hafta önce çok sesli çalışıyor o yüzden iade ettim, bunu da sipariş verdim ama sonra iptal ettim sıvı soğutmadan soğudum resmen, eski canavar hava soğutmam ile mutlu olduğuma karar verdim :D
  18. Cosuonjx

🔥İndirim 🔥🔥Arctic Liquid Freezer II 360mm 2432 TL🔥🔥(Stok Var Güncel 04.1.2023)

Bunun radyatörü biraz daha kalınmış sanırım. Kasanın üst tarafına, fanları da içten dışa üfleyecek şekilde takmayı düşünüyorum. Acaba kasaya sığmama durumu olabilir mi? Kasa Corsair 5000D.
Geri