Arama sonuçları: *

• Users: MEGRX
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. MEGRX

Klima ve Serinleme Çözümü Arıyorum

Çok teşekkür ederim bu ürün güzel fikir verdi.
  2. MEGRX

Bunu deneyebilirim olmazsa iade yaparım diye düşünüyorum.
  3. MEGRX

Anladım başka bir alternatifim yok gibi gözüküyor.
  4. MEGRX

Odama klima almak veya taktırmak istiyorum fakat klimanın borularını geçirebileceğim bir duvar yok. Tek başına soğutabilen ekstra dışarı ünite takmak gerekmeyen 10 veya 13 metrekare gibi küçük bir bilgisayarlı odayı serinletebilecek kaliteli uzun ömürlü bir klima çözümü serinleme çözümü arıyorum.
  5. MEGRX

Kaplaması aşınan devre kartı nasıl ne ile onarılır?

Kullandığım bir devre kartının üzerindeki kaplama veya boya kalkmış ve devrenin üzerinden geçen yollar gözükmeye başlamış. Bunu nasıl ne ile kapatabilirim. Mechanic GY-UVH900 Anakart Bord Boyası buldum. Bu işe yarar mı?
  6. MEGRX

R5 5600G 3070 Ti sistemde oyunlar açılırken sesler cızırtı yapıyor

Oyunlar açılırken sesler cızırtı yapıyor. Oyun açıldıktan sonra çok az da olsa yine cızırtılı ses geliyor. Yeni ekran kartı ve işlemci aldıktan sonra bu sorunu yaşamaya başladım, sorun neden kaynaklı olabilir? Yeni temiz kurulum yaptım ve harici ses kartı kullanıyorum. Cızırtı hoparlör veya...
  7. MEGRX

Ryzen sistemime Windows 7 nasıl kurarım?

USB daha önceden çektim fakat tam starting windows yazısında takılı kaldı. Rufus ile tekrardan deneyeceğim.
  8. MEGRX

Tamamdır başarılı sonuç alırsam geri dönüş yaparım. Şuan araştırıyorum.
  9. MEGRX

Özelden nasıl nasıl yazılır bilmiyorum. ISO bulunabiliyor ama yükleme esnasında format takılıyor. Bunu en makul nasıl yapabilirim CD veya USB den.
  10. MEGRX

Ryzen sistemime Windows 7 kurup denemek istiyorum. Bu mümkün mü ve nasıl yapabilirim?
  11. MEGRX

6700 XT'li sistemde ekran gidip gelme sorunu

Evet doğru olabilir ben şuan bir sorunla karşılaşmadım hatta oyunu oynuyorum umarım ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkmaz.
  12. MEGRX

Sorun çözülmüştür çeşitli ayarlar yaptım fakat hangisinin etkili olduğunu bilmiyorun. 2 gündür sıkıntı yaşamıyorum. Yaptığım bazı ayarlar bios üzerinden bazıları ise driver üzerindeki teknolojilerden yapılarak giderildi.
  13. MEGRX

Tavsiyeniz için teşekkür ederim bunları düşündüm göz önünde bulunduracağım. X570 platformu ve daha kaliteli bir PSU ile denemeye çalışacağım eğer bulabilirsem. Böylelikle sorunu daha iyi anlamış olurum veya sorun ortadan kalkar. 1663251370 Tamam korkmayın ekstra olarak ekran gidip gelme sorunu...
  14. MEGRX

Kartta bir arıza olduğunu düşünmüyorum ama arıza tespiti için ASUS a göndereceğim. Kartı bizzat görerek ve bir sıkıntı olmaması için şehir dışı elden teslim aldım. Garantiye göndermeden önce başka sistemlerde deneyeceğim. Ben bu sorunu yaşarken yaptığım araştırmalar ve bizzat arkadaşımda da bunu...
  15. MEGRX

Zenginlik ile alakası yok yapabileceğim şuan bir şey yok eğer kart giderse yenisini almak zorunda kalacağım. 1663250303 Anakart msi b450 tomahawk max PSU frisby stx-700
  16. MEGRX

Bu tarz şeylere dikkat emiyorum sıkıntı yaşayacağımı düşünmedim. Kart arızalı ise de yapabileceğim bir durum yok. Oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum sorun yok.
  17. MEGRX

Asus ile görüştüm garantiye gönderip arıza tespiti yapılabileceğini fakat değişim veya iade için faturanın şart olduğunu söyledi.
  18. MEGRX

Ürünü aldığım kişiye yazdım fakat öğrenemezsem yine de gönderebilir miyim?
  19. MEGRX

Dediğinizi yaptım maalesef değişmedi. 1663247749 ASUS TUF 6700XT OC 12GB
Geri