Arama sonuçları: *

1. 1

Nobara linux siyah ekran sorunu

Kurulum yapacam da boot menusunu nasıl açacam
  2. 1

Ctrl+alt+f2 yapıp sudo dnf update yapıp da en son yerde yes diyince nvidia sürücülerinde sorun var diyor
  3. 1

Girdim sonra bi imleç ile siyah ekran veriyo ondan önce de fare imleci gözüküp kayboluyor.
  4. 1

Grub derken bu keran geliyor
  5. 1

Merhabar ben kullandığım bilgisayara nobara 42 yükledim. Yükleyip de sistem güncellemesi yaptıkran sonra grup ekranını geçince siyah ekran veriyor. Ne yaparsam yapayım geçemedim. Yardımcı olur musunuz?
  6. 1

Game Garaj ECO PRO Alınır Mı?

Merhaba arkadaşlar ben böyle bi sistem buldum da almak istiyorum sizce alınır mı? https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/eco-pro/
  7. 1

Steam delta force appmanifest kayboldu

merhabalar steam delta force appmanifest dosyasını kaybettim de oyuna giremiyorum benim için oyun olan biri yükleyebilir mi dosayı internete
  8. 1

kablasuz usb yazılım yükleme

arkadaşlar bende logi mk235 klavye mouse seti var ve usb alıcısı kayboldu internette driver var mk235 in ama yüklemeyi bilemedim bilen varsa yazabilir mi
  9. 1

AÖF KAYIT SİLİP YENİDEN YAPMA

merhaba ben aöf den web tasarımı ve teknolojileri bölümünü okuyorum ama çok kötü eğitim programı kaydımı silip çağrı merkezine kayıt yapmak istiyorumm kayıt dönemi hala sürüyor yapabilir miyim kaydımı silip bilen varsa yazsın lütfen
  10. 1

Bilgisayar programcılığı okuyup oyun geliştirmecisi olunur mu

Merhaba ben bilgisayar programcılığı kazandım ve oyun geliştirme üzerine kendimi geliştirmek istiyorum amacım da şu temel dersleri alıp seçmelilerde oyun geliştirme üzerine olanları seçmek istiyorum ve o olanda kendimi geliştirmek sizce nasıl bi karar tavsiyeleriniz neler cevap verirseniz...
  11. 1

Çözüldü✓ 30 k'lık Laptop önerisi

Selamlar bilgisayar mühendisliği bölümünü kazandım yeni ve laptop lazım masaüstü var gönlümde ama ne yazık ki laptop lazım o yüzden de yardımınız gerek hem oyun hem de üni için kullanacağım o yüzden sağlam ekran kartı olması lazım rtx 3050 li önermryin mümkünse onun oyun performansı laptop için...
Geri