Arama sonuçları: *

• Users: Crox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

RTX 3070 Furmark Sonucum Nasıl?

Bu sıcaklıklar karta zarar vermez anlamı çıkarabilirim o zaman bu yorumdan, tekrardan çok teşekkür ederim hocalar cevaplar için.
  2. C

Elime biraz para geçti, kartı da satıp 4080' e geçmeyi düşünüyordum hocam bende.
  3. C

Sistemi upgrade etmeyi düşünüyordum. Hayallerim suya düştü resmen, ne kadar üzücü. Kasadan hiç çıkarmadım, içini açmadım. Furmark test sonuçlarınıda paylaşıp 5.750-6.5 k arası ilana koymayı düşünüyorum. Pahalı bir tecrübe oldu.
  4. C

Kart 2 yıllık :( Satmak istediğimde de problem olacak galiba. Mining zamanı kart bulamadığım için aldım bu modeli birde dünyanın parasını vermiştim :( Bunu kaçtan satışa koymalıyım sizce değeri nedir?
  5. C

Cevaplar için teşekkür ederim ustalar. TD500 Mesh kasa hocam egzoz fanıda mevcut
  6. C

Arkadaşlar merhabalar, Kartım RTX 3070 Gigabyte EAGLE, Test 2560*1440 2K ayarlarda 15 dakika yapılmıştır. Sonuç aşağıda yorumlarsanız çok sevinirim.
  7. C

Ryzen 5 5600 sıcaklık değeri

Sen nasıl bir kralsın. Sırf sana teşekkür etmek için kayıt oldum. Sabahtan beri denemediğim yol kalmadı 97 dereceden 65lere indim. Eyvallah üstad.
Geri