Arama sonuçları: *

• Users: mertsouth33
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Steelseries artics nova 7 sonar ayarları

Arkadaşlar herkese selam öncelikle 3 gün önce nova 7 kulaklık aldım ama arkadaşlarım sesimin çok tiz geldiğini söylüyor sonar yazılımı üzerinde güzel eq ayarı olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  2. M

Arctis Nova Pro Wireless ile Arctis Nova Pro Xbox Wireless arasındaki fark ne ?

çok sağolun dostlar nova 7 aldım aktif olarak kullanıyorum fakat sonar ayarlarını çözmeye çalışıyorum umarım çözebilirim :)
  3. M

ARCTİS NOVA PRO WİRELESS X ile ARCTİS NOVA PRO arasındaki fark nedir?

hiç dikkat etmedim arkadaşım bana gönderdi akakçeden fiyatlarınada bakınca kablosuz olarak düşündüm benim hatam :):) peki önerebileceğin bir wireless kulaklık varmıdır dostum bütce 4-5k arası
  4. M

ARCTİS NOVA PRO WİRELESS X ile ARCTİS NOVA PRO arasındaki fark nedir?

Öncelikle herkese hayırlı günler bilgisayaraım için wireless kulaklık almayı düşünüyorum ve amazon üzerinde 5.899 TL'ye ARCTİS NOVA PRO WİRELESS XBOX versiyonunu buldum bu cihazın ARCTİS NOVA PRO versiyonu ile arasındaki fark nedir steelseries in kendi sitesinde baktığım zaman bilgisayar ile...
  5. M

Steelseries Arctis Nova Pro x vs SteelSeries Arctis Nova Pro

bu konu hakkında bilgi sahibimisiniz ben şuan amazon üzerinden xbox versiyonu sipariş verdim fakat ben bunu pc üzerinde kullanıcam bir problem sıkıntı yaşarmıyım
  6. M

Arctis Nova Pro Wireless ile Arctis Nova Pro Xbox Wireless arasındaki fark ne ?

bu konu hakkında bilgi sahibimisiniz ben şuan amazon üzerinden xbox versiyonu sipariş verdim fakat ben bunu pc üzerinde kullanıcam bir problem sıkıntı yaşarmıyım
  7. M

Grand rp internet problemi

Merhabalar öncelikle arkadaşlar 3-4 aydır bu sorun ile uğraşıyorum oyuna giriyorum telefon açılmıyor npcler ile etkileşime gecemiyorum oyuncular gözükmüyor arabalar gözükmüyor arkadaşıma hesabımı verdim kendisi girdiğinde benim hesabımda böyle bir problem yasamadi ama ben kendi bilgisayarımda...
  8. M

MSI 27" OPTIX G27C7 monitör nasıl sizce alınır mı ?

Önerin varmı reis
  9. M

Sence nasıl reis monitör bu fiyata bundan iyisini bulabilirmiyim bı önerin varmı varsa çok makbule geçer
  10. M

Reis freesync falan mevzusu varmış ben fazla anlamam ondan danıştım
  11. M

Kanka virgül koymayı unutmuşum kusura bakma kasam AMD bu monitör AMD sistemi destekliyor mu sorun yaşarmıyım demek istedim
  12. M

Merhabalar kendime yeni monitör alacağım ve ne alacağıma karar veremiyorum şuan için https://www.itopya.com/msi-27-optix-g27c7-165hz-1ms-dp-2xhdmi-1500r-freesync-premium-curved-fhd-va-gaming-monitor_u12913 Düşünüyorum sistemim AMD monitör destekler mi, desteklemez mi ? Bu fiyatlara bunun daha...
  13. M

Siyah ekran ardından oyunda FPS düşmesi

Merhaba iyi günler ben şuan pchocasinin hero kasası mevcut dün akşam bilgisayar siyah ekran verdi ve gta5 ye grandrp oynuyordum ekran siyah ekranda kaldı öyle olunca bilgisayarı kasadan kapatıp tekrar açtığımda gta5 e girdim ve oyunda aşırı derecede FPS düşüşü yaşadım oyun 5 fps falan oldu neden...
  14. M

Cooler master ck350 red switch alınır mı?

Merhaba iyi günler kendime PC hocası hero'yu sipariş verdim ve ekipman arayışı içerisindeyim klavye olarak cooler master ck350 red switch almayı düşünüyorum güzel mi ve çok ufak kalır mı ellerim biraz büyük?
  15. M

PCkolik hero vs Hyperion sizce hangisi?

Kanka şimdi şöyle bişey sorucam anakart a serisi sıkıntı yaşar mıyım ? Almışken b serisine upgrade yapıp almak daha mı mantıklı
  16. M

PCkolik hero vs Hyperion sizce hangisi?

Merhaba iyi günler kendime yeni bir sistem alacağım ve önerilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim aklımda 2 sistem var birisi; https://www.incehesap.com/hyperion-oyuncu-bilgisayari-fiyati-57907/?hsu=307867,302737,302740,302743,302746,302749,302755 Diğeri...
Geri