Arama sonuçları: *

• Users: Ali142
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

❌İndirim Bitti! 2789 TL'ye Asus ROG Cetra TWS Kulak İçi Bluetooth Oyuncu Kulaklığı

Hm anladım. Teşekkür ederim. 1719861273 Geri ödemeyle birlikte baya uyguna geliyor (1850tl). Yine de değmez mi dersin? Bir de beğenmeme sebebin nedir kısaca deneyimlerini anlatabilir misin?
  2. A

❌İndirim Bitti! 2789 TL'ye Asus ROG Cetra TWS Kulak İçi Bluetooth Oyuncu Kulaklığı

Merhaba, ben ürünü n11'den almayı düşünüyorum. N11'deki satıcı vizyon bilgisayar. Vizyon bilgisayar katılımcılar arasında var ancak n11 yok. Ben şimdi bur ürünü alsam geri ödeme gelir mi acaba? 1719859131 Soruma yardımcı olan olursa sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
  3. A

Anker soundcore life q30'da dip ses sorunu var mı?

Maalesef Bluetooth ile bağlanınca dip ses sorunu oluyor kısık da olsa. Ama kablo ile bağlayıp kullanırsanız dip ses gidiyor. Yüksek sesle müzik dinlediğimde zaten duyulmadığı için Bluetoothla kullanıyorum. Bir şey izlerken genelde rahatsız olmamak için kablo bağlıyorum.
  4. A

Anker soundcore life q30'da dip ses sorunu var mı?

Arkadaşlar ben normalde anker soundcore q10i kullanıyorum ve dip ses sorunu var YouTube da felan birşeyler izlerken canımı sıkıyor. Şimdi yükseltip q30 almak istiyorum eğer kullanan biri varsa lütfen söyleyebilir mi q30 modelinde dip ses sorunu var mı?
  5. A

Lenovo IdeaPad Gaming 3 vs ACER Nitro 5 hangisini almak daha mantıklı?

Evet kardeşim geldi. Daha 1 gün kullanabildim ama şu ana kadarki düşüncelerimi aktarayım. Bilgisayarın tasarımını, ses performansının kalitesini, ekran görüntüsünü çok başarılı buldum. Şu ana kadar sadece 1 oyunda test edebildim o da valorant. Soğutma gayet başarılıydı ve nitrosens uygulaması da...
  6. A

Logitech g733 bu paraya değer mi?

Arkadaşlar bu paraya değer mi sizce? Bana çok pahalı geldi. Bu kadar pahalı olmasının sebebi de sanırım beyazının çok satılması ve stoklarının azalması diye düşünüyorum. Tasarımı çok hoş bu arada. Logitech g733 kda version...
  7. A

Onu satıcıya sormuşlar zaten değişmiyor kanka maalesef. Tek renk kırmızı yanıyor.
  8. A

Ben n11den aldım en ucuz oradaydı. Tahmini teslimat için pazartesiyi gösteriyor, geldiğinde inceleyip görüşlerimi bildiririm.
  9. A

Çözüldü✓ ASUS ROG STRIX SCOPE TKL vs SteelSeries Apex 5 hangisi daha iyidir?

Hm tamamdır başka birşeye karar vermezsem onu alacağım o zaman. 1665144619 Dediklerini de değerlendireceğim bro sağol fikrin için.
  10. A

Çözüldü✓ ASUS ROG STRIX SCOPE TKL vs SteelSeries Apex 5 hangisi daha iyidir?

Arkadaşlar ikisinden birini almayı düşünüyorum Asus tasarım olarak çok şık duruyor ama hangisini almak daha mantıklı hangisi daha iyidir? ASUS ROG STRIX SCOPE TKL ROG NX Red Beyaz RGB Mekanik Gaming Klavye...
  11. A

Arkadaşlar aceri satın aldım yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Geldiğinde ürün hakkındaki yorumlarımı yazarım.
  12. A

Öyle yapacağım teşekkürler.
  13. A

n11 400tl daha ucuza satıyor ondan benim için çok iyi olurdu aslında ama bakalım olmazsa trendyoldan alayım artık. 1665047852 Amazonda bulamadım kanka maalesef
  14. A

Alacağım modelin intel işlemcili versiyonunu bulamadım o yüzden amd almak zorundayım. 1665045893 yani ısınıyor mu hocam?
  15. A

Arkadaşlar son bir şey sormak istiyorum bugün acer nitroyu alacağım. Trendyol,hepsiburada veya teknosa web sitelerinden alacağım. Eğer ürün sorunlu gelirse felan iade veya değişim yapabilir miyim? Şuan baktım n11 en ucuza satıyormuş ordan alınır mı?
  16. A

@Arusttt kanka aceri almayı düşünüyorum şu anda işlemcisi olsun,95 watt olması olsun, ddr5 4800 ram olsun çok artısı var. Bu model öyle çok ısınma sorunu yapmaz değil mi bundan korkuyorum açıkçası. Aslında yeni kasası bu yapacağını pek sanmıyorum ama yinede sizin görüşlerinizi almak istiyorum.
  17. A

Acerin bu modelinin sıcaklık testi var mı ben bulamadım varsa link atabilir misiniz?
  18. A

Arkadaşlar ikisinden birini almayı düşünüyorum. Aldığımda 8gb ram ekleyeceğim. Hangisini alsam daha iyidir acerin soğutmasını pek bilmiyorum bu yeni kasasıymış bilgilendirirseniz sevinirim. Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6...
  19. A

Hem yazılım,hem oyun için bu üç modelden hangisi alınır, neden?Linkleri bıraktım.

Hem yazılım hem oyun için hangisi daha mantıklıdır? ASUS ROG STRIX G15...
Geri