Arama sonuçları: *

• Users: rewQ
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

İphone 13 pil sağlığı

aynı anda aldığım arkadaşın telefon 100de aynı kullanıyoruz neredeyse ondan problem mi var acaba diye merak ediyorum
  2. R

İphone 13 pil sağlığı

kesinlikle pişmanım ilk defa apple telefonum oldu arka planda da açık bırkamıyorum aslında ama ısınma sorunu var para biriktirip almıştım bi de androidin gözünü seveyim 1745245533 garanti kapsamında batarya değişimi falan oluyor mu bilginiz var mı
  3. R

İphone 13 pil sağlığı

Cihazı 8 ay önce aldım sıfır şekilde. Orjinal adaptörle kullanıyorum. İlk 99 a düşünce o zamandan beri dikkatlice kullanıyorum ama son zamanlarda ani düşüşler oldu 1 hafta içinde önce 97 sonra 96 oldu sebebi ne olabilir. Oyun oynamıyorum tek yaptıgım sosyal medyada durmak ve günlük işler.
  4. R

Durup durduk yere cmd ekranı açılıyor

uzun zamandır böyle virüslü olsa başka şeyler olmaz mıydı performans kaybı vs.
  5. R

laptop hocam amd 5600H işlemci rtx3050 var ne yapmam gerekir
  6. R

bilgisayarı açtıktan sonra anında cmd ekranı gelip gidiyor kendi kendine gider diye bekledim ama bişey değişmedi geçmedi sorun ne olabilir?
  7. R

Android mi ios mu mantıklı

kral havasında değilim hiç bi zaman kamera ve hafızası olsun istiyorum sadece çevremdekiler hep iphone kullanıyor ama bakınca s24 daha iyi duruyor arada kaldım 1724371912 eyvallah hocam
  8. R

Android mi ios mu mantıklı

iphone 13 yada samsung s24 arasında kaldım bütçem onları karşılayacak seviyede biraz zorlarsam iphone 14 te alabilirim ancak çok arada kaldım üniversite öğrencisiyim en azından 3 4 yıl kullanabileceğim bir telefonum olsun isitoyurm sizce hangisi mantıklıdır
  9. R

Decathlonda işe girilir mi

decathlonda işe girmeyi düşünüyorum ama bilgim yok fazla sporlarla alakam var eşyaları falan biliyorum işe alım süreci, işe alırlar mı vb. konularda fikri olan var mı?
  10. R

eski pc bozuldu harddiskteki verileri kurtarma ihtimalim var mı

eski parça olması sorun olur mu yeni pc aldım onunla kullanabilir miyim
  11. R

eski pc bozuldu harddiskteki verileri kurtarma ihtimalim var mı

eski masaüstü pcimin güç kaynağı bozuldu harddiskteki verileri kuratarabilir miyim?
  12. R

Sayısal bölüm ders programı sorunu

hocam aynı şey bende de var odaklanıp ders çalışmak lazım hoca da izin verirse eğer
Geri