Arama sonuçları: *

• Users: roofdoor
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. roofdoor

Amazon Prime neden geç gönderiyor?

Teşekkürler hocam ama MNG ile yollamışlar birkaç tanesini (Amazon tarafından gönderilir yazmasına rağmen) ve günlerdir dağıtıma bile çıkmadı…
  2. roofdoor

Amazon Prime neden geç gönderiyor?

Normalde her ürün ertesi gün gelirdi ama şu an tüm ürünlerde böyle yazıyor. İndirim günlerinde bir sürü ürün sipariş ettim ama hiçbiri gelmedi. Önceki indirim dönemlerinde böyle olmamıştı. Böyle olan var mı yoksa bana özel mi? İstanbuldayım
  3. roofdoor

Vestel 65U9700 televizyon Mi Box kötü görüntü sorunu

Hocam denedim ama sonuç farketmiyor. Sadece bi renk farklılığı oluyor o kadar, kalitesizlik yine aynı şekilde devam ediyor. Pikselleşme tarzı bir şey var. Sürekli HDR sürekli açıktı onu da kapatıp denedim öyle de sonuç aynı. Televizyonun ayarlarıyla da oynadım farketmedi, çözünürlükle oynadım...
  4. roofdoor

Vestel 65U9700 televizyon Mi Box kötü görüntü sorunu

Arkadaşlar televizyonumdan çok memnunum yeni aldım, elimde Mi Box var diye bilerek Android TV almadım ama Smart TV’de güzel gözüken görüntü Mi Box’ta çok kötü gözüküyor, sizce bu durumun sebebi nedir? İki fotoğrafı da aynı ışıkta aynı zamanda çektim. Mi Box’ın içinden çıkan HDMI kablosunu...
  5. roofdoor

Wd ssd vs pny ssd 480gb

hocam şansa bala gördün akakçede gezerken yeni yenilenmişti fiyat aldıktan sonra Abdullah abi de paylaştı ve bitti anında. bir dahaki indirime artik hocam :(
  6. roofdoor

❌İndirim Bitti! 🔥🔥PNY C900 SATA SSD 960gb 996 TL 🔥🔥

Aynen hocam çok iyi fiyat. İtopya indirimlerinden MLD almamışım Allahtan…
  7. roofdoor

❌İndirim Bitti! 🔥🔥PNY C900 SATA SSD 960gb 996 TL 🔥🔥

https://app.hps.im/d7ct/mrlwps89 hepsiburadada düşmüş ben kaptım bir tane
  8. roofdoor

Wd ssd vs pny ssd 480gb

hocam koş cs900 960gb 996tl hepsiburada
  9. roofdoor

Bu pc sekiro oynatir mi

rahat rahat
  10. roofdoor

Kioxia exceria 960gb Sata SSD alınır mı?

neyse hocam ben indirim kovalayacağım olmazsa ya samsungu ya da cs900'ü almaya çalışacağım...
  11. roofdoor

sanırım n11 sitesindeki sahte ürün satıyormuş yorumlar hep olumsuz. Samsung 1 TB 870 QVO bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? bu da 1530 tl teknobiyotikte
  12. roofdoor

hocam a400 başta araştırmıştım pek iyi bir model değilmiş. samsung 870 evo n11 sitesinde 1tb olanı 1677 TL şu an değer mi sizce ? 677 TL fark var kioxia ile cs900 ile de 450 TL fark var neredeyse.
  13. roofdoor

ne önerirsiniz hocam? bir de itopyadan mld 480gb var o da 540TL falan ama cs900 çok daha iyi diyor birçok kişi.
  14. roofdoor

Sata SSD alacağım m2 slotu dolu. cs900 bakıyordum 1270 civarlarında sonra kioxia exceria gördüm kendisi 1000 tl şu an bunu almayı düşünüyorum nasıldır veya başka öneriniz var mı?
  15. roofdoor

alınır mı alınmaz mı daha iyisi?

az önce 8800e da v6 satıldı ondan alaydın ya
  16. roofdoor

Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

bende 1 saat falan öyle takıldım ama sürekli f5 yaptım bi ara geldi sepete ekle dedim normal normal aldım ben de anlamadım
  17. roofdoor

a ALDIM! 19.01 geçe alabildim. 1 saat boyunca 100 kere sepetime eklemişimdir alamayacağım sandım ama ümit kesilmez dedim ara ara stok veriyorlar şu an durumu bilmiyorum
  18. roofdoor

sepetimden gitti ürün ödeme aşamasındaydım site çöktü alamadım :)
  19. roofdoor

AGALAR YENİ ÇIKAN SİSTEM ALINIR MI CEVAP

taksit var gözüküyor ama bilemem
Geri