Arama sonuçları: *

• Users: SrcnAydn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. SrcnAydn

🔥İndirim Einhell 39 Parça Akülü Vidalama Seti ( Batarya ve Şarj Aleti Dahil ) 🔥 3.699₺

Açıklamada tek akü yazıyor dostum sipariş vereceksen tüm bilgiler özellikler yazıyor bilgin olsun.
  2. SrcnAydn

[KAPANDI!] TARAYICIDAN GTA VICE CITY OYNAMAK!

Ben siteye giriyorum ama sizdeki gibi göstermiyor yukardan çekilmiş 3d gibi gösteriyor tam olarak hangi adımlardan ilerleyip açmam lazım
  3. SrcnAydn

🔥İndirim Hepsiburada Koton Pantolonlar 2'li Alımda 415 TL - 460TL

Valla bende böyle çıkıyor
  4. SrcnAydn

🔥İndirim COMEOR Erkek Pamuk Eşofman Altı 249TL! 2'Lİ ALIMDA +%10 İndirim

Beyler merhaba, Bana dün kargo teslim edilmesi lazımdı amazondan mail geldi mailde kargonuzda gecikme olacak diye yazıyordu. Ben direkt Amazon müşteri hizmetleriyle görüştüm neden geç gelecek ne oldu diye sordum kargoları henüz çıkartmamışlar sistemsel kargoya verildi olarak göstermişler bu...
  5. SrcnAydn

Türknet davet kodu laızm

XES64IS57OMK
  6. SrcnAydn

Türknet 499₺'den 699₺ Oldu!

Aynen türknet’in kendi altyapısı hocam sağolasın.
  7. SrcnAydn

Türknet 499₺'den 699₺ Oldu!

Bende türknet gigafiber kullanıyorum arkadaşlar hızları alıyorum değiştirmeme gerek var mı? ( alt yapı en fazla 50 mb veriyor. Türknet altyapısı bulunduğum yere bir kaç ay önce geldi o şekilde geçtim)
  8. SrcnAydn

❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Dostum desteğin için teşekkür ederim sağolasın 👍
  9. SrcnAydn

❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Banada mesaj gönderir misin bende denedim yapamadım numara girilmesi isteniyor 1749907961 Banada mesaj gönderir misin bende denedim yapamadım numara girilmesi isteniyor
  10. SrcnAydn

Yardım Yeni ssd alacağım yardımm

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda 500 gb m2 ssd alanı dolduğu için yeni ssd önerisine ihtiyacım var. ek’li resimde anakart ve m2 ssd bilgisi mevcut sanırım m2 ssd yuvası sadece bir tane var oda üzerinde takılı olan büyük resim olarakta ekledim almam gereken ssd hakkında bilgi verir misiniz...
  11. SrcnAydn

Yardımm Bilgisyarım verimli çalışıyor mu?

Arkadaşlar merhaba 1 yıl öncesine kadar en son 10 yıl önce bilgisayar kullanıp oyun oynamıştım. 1 yıl öncesinde resimlerde özellikleri bulunan bilgisayarı aldım (modart) sistemiydi. Zaman geçtikçe donanım olarak sürekli değişen bir şeyler olduğu için şu an verimli çalışıp çalışmadığına yada...
  12. SrcnAydn

Bu ay elektrik faturanız ne kadar geldi ?

Tahmin ettiğim şekilde cevap verdiler ve 01/03/25 tarihi itibariyle SKTT kapsamına girdiğim söyleniyor.
  13. SrcnAydn

Muhtemelen firmalar farklı olduğu için farklı cevaplar verecekler ama sen yinede editlersin sonra bende bir arayıp öğreneyim. Maalesef dediğin gibi oluyor aslında ne zaman yürürlüğe girecekse o tarih baz alınması lazım ama ne diyelim konuşamıyoruz anlıyorsunuzdur beni.
  14. SrcnAydn

Başta bende senin gibi 417 kwh aşımından olduğu düşündüm ama baktığımda geçen ay daha fazla kullanım vardı daha az ödeme yaptım kim neye göre hesaplıyor anlamış değilim sorduğumuz zaman suçlu oluyoruz maalesef.
  15. SrcnAydn

Merhaba hocam aynı durum bendede var geçen ay 1023 kwh kullanım var ( doğalgaz yok çift klima çalışıyor bilgisayar ve diğer evde olan Standart elektronik eşyalar çalışıyor. ) 2930 tl gelmişti. Bu ay 837 kwh kullanım var 3190 tl fatura geldi.
  16. SrcnAydn

🔥İndirim 🔥PAZARAMA 750TL ye 200TL Kupon Kodu Bugüne Özel Mobilde Geçerli🔥

8’li olanı var ben ondan aldım daha ucuz 773 TL’ye geldi
  17. SrcnAydn

Yardım Klavye ve kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba, Cs,valorant,Marvel tarzı oyunlar için 2000/2500 civarı kulaklık ve aynı fiyat bandına yakın klavye alacağım kablosuz olursa daha iyi olur fiyat aşağı yukarı 300/500 tl oynarsa onlarıda değerlendirebilirim önerileriniz varsa desteğinizi bekliyorum. Ek’teki gibi geniş klavye...
  18. SrcnAydn

Yardım Ek modem bağlama yardımmm

Arkadaşlar merhaba Tv+ kullandığım için modem televizyonun alt kısmında bende bilgisayar için ek internet kablosu çektim. Arka odalarda Wi-Fi çok çekmediği için. İnternet kablosunu bilgisayara bağlamadan önce araya 1 modem koysam sonra bilgisayara ordan çıkış alsam olur mu çekmeyen odalarda...
  19. SrcnAydn

Öneri Ehliyet çıkarma hakkında.

Ehliyet harcı için dekont pek önemli değil yakın zamanda eşim için aldım dekont istemediler zaten sistemden görürler problem olmaz. Doğum tarihi konusunda bilgim yok ama bence o konudada problem olacağını düşünmüyorum
Geri