Arama sonuçları: *

• Users: furco
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

windows 10 varsayılan kullanıcı adı değiştirme

Selamlar, Windows 10 kurulumunda microsoft hesabına giriş yapılması isteniyor. Giriş yapıldıktan sonra bilgisayarın kullanıcı adı varsayılan olarak microsoft hesabı ile aynı oluyor. Ben farklı bir kullanıcı adı ile kurulum yapmak istiyorum. Bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim? Microsoft hesabı...
  2. F

Monitör Beyaz Renk Sorunu

Merhaba, Geçen gün aşağıda linkini belirttiğim konuda gelen tavsiyeler üzerine FrekansTV Apu sistemini aldım. Monitör olarak Samsung LS22F350FHRXUF monitörünü aldım. Benim sorunum beyaz renklerin daha parlak gözükmesi. Örneğin Whatsapp Web arkaplanı bembeyaz gözüküyor. Chat baloncukları...
  3. F

Günlük kullanım için yazıcı önerisi

Verdiğiniz fikirler için teşekkürler.. Başka fikirlere de açığız bakalım
  4. F

@Hanaz peki attığım modelde tarayıcı, fotokopi özellikleri de mevcut. 1k fark ile daha uyguna gelmez mi acaba? Sizin fikriniz nedir? hocam vazgeçelim en iyisi bundan :) Attığım modele ne diyorsunuz? o konuda fikirlerinizi alayım sizin.. Bu konuya hakimseniz yorumlarınıza ihtiyacım var. Baya...
  5. F

Hocam fiyatı gerçekten dediğiniz gibi çok uygun.
  6. F

@Rᴇᴠᴇɴɢᴇ Siyah beyaz çıktı alacağım. Renkli çıktıyı kullanma durumum kesinlikle olmayacak. Teşekkürler @Hanaz hocam model önerisi atabilir misiniz? Bu arada attığım yazıcı nasıldır önerir misiniz
  7. F

Şu ürün hakkında yorumunuz nedir? https://www.amazon.com.tr/HP-4ZB82A-Yazıcı-Siyah-Renkli/dp/B07SB827NV/
  8. F

Sıfır APU Sistem Önerisi

@Mert Özkaya Tavsiyenize uyarak 500GB SSD yükseltmesi yaparak 2 adet sipariş verdim. Tekrardan ilgilenenlere teşekkür ederim :)
  9. F

Sıfır APU Sistem Önerisi

Anladım teşekkür ederim.
  10. F

Çok teşekkür ederim hocam :)
  11. F

@berkec34 öncelikle ilginize teşekkür ederim. Günlük Max 5-10 çıktı oluyor. tanklı yazıcılarda donma gibi bir sorun varsa dediğiniz gibi uğraşması sıkıntılı olacaktır. Lazer yazıcılarda donma durumu söz konusu oluyor mu? Örneğin 2-3 hafta kullanılmadığı durumlarda donma durumu olabilir mi? Birde...
  12. F

Merhaba Yazıcı arayışı içerisindeyim. Günlük 5-10 sayfa civarı çıktı alacağım. Sadece tek taraflı çıktı alacağım. Doldurması kolay ve ucuz olan, uzun süre kullanabileceğim bir ürün arıyorum. Yazıcıyı iki bilgisayar ortak kullanacak. A4 ve A5 çıktı alabiliyor olmam gerekiyor. Genellikle A5 çıktı...
  13. F

Sıfır APU Sistem Önerisi

@Mert Özkaya Bey, Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Apu sistem konusunda önemli bir noktayı tespit etmişsiniz. Kasalar masanın altında olduğundan RGB vs olması kesinlikle sorun değil. Amacına uygun hizmet etmesi yeterli olacaktır. Uzun süreli evrak okuma gibi işlemlerde önerdiğiniz...
  14. F

Sıfır APU Sistem Önerisi

Sistemi birazdan inceleyeceğim. Evrak işlerinde kullanılacağından monitör 21 veya 24 inç yeterli olacaktır. Monitörde aranan kriter yüksek görüntü kalitesi ve göz yormaması. Daha yüksek boyutlarda aranan kriterlere uygun monitörler varsa önerilerinize açığım. Fiyat konusunda belirttiğim gibi...
  15. F

Sıfır APU Sistem Önerisi

Merhaba, Ofis programlarını ve bu düzeyde birkaç programı çalıştırabilecek bir sistem arayışındayım. Sistem gün içerisinde 12 saat civarında açık kalacağından güç tüketimi düşük olan APU sistem aramaktayım. Sistemin yanında görüntü kalitesi yüksek, göz yormayan monitör tavsiyelerinize de açığım...
Geri