Arama sonuçları: *

• Users: Ahmet Kocar
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Ahmet Kocar

Bilgisayar Kendi Kendine Kapanıyor Lütfen Yardum

Nzxt de iyidir seçim sizin ben zalmandan memnunum o yüzden önermek istedim
  2. Ahmet Kocar

Kanka benim kadar kimse hor kullanamaz pc yi sayısız kere elektrik giden yerdeyim ona rağmen zalman kasamın psu'su cortlamadı sen düşün. Tier listte var mıdır bilmiyorum biraz eski model ama 5060'ti yi rahat besler
  3. Ahmet Kocar

6 yıldır tık demeden kasamda kullanıyorum sanada öneririm. Zalman'ın aşırı kaliteli bir modeli ömürlük psu'lardan...
  4. Ahmet Kocar

Prizden Anlayan Yardım Edebilir mi?

Uğraşma elektrik işi ciddidir, anlayan birine göstert kablo rengine göre sana burda kim ne derse yalan olur uygulamalı temas şart
  5. Ahmet Kocar

Sessiz Güvenli Bir Psu Ya İhtiyacım Var

Bütçe 10 bin yazmış ona istinaden attım dostum. Şuan ki sistemi 1600 wattmış zaten
  6. Ahmet Kocar

Nebi abimiz detaylıca inceledi ürünü hatta çok sessiz bir model 1781635176 adama sessiz psu lazım bunu anlıyorsun değil mi
  7. Ahmet Kocar

yok mu ne yaşıyon hacım sen ya güncel bir model corsairin full modüler 1781635070 zero rpm moduda mevcut tam arkadaşın istediği gibi bir psu sessiz güçlü modüler 1200 watt
  8. Ahmet Kocar

Al geç arkana bakma https://www.hepsiburada.com/corsair-rme-serisi-rm1200e-1200-watt-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-cp-9020258-eu-p-HBCV00009H3HUC?magaza=Hepsiburada
  9. Ahmet Kocar

🔥İndirim Rtx 3080 sistem sahibinden de 28k Sizce dolandırıcı ilanı mı?

Aynen extrasız satmıyormuş yani 48k bu sistem 1757514166 İhtiyacı olan alabilir diye açtım 28k olsaydı iyiydi
  10. Ahmet Kocar

🔥İndirim Rtx 3080 sistem sahibinden de 28k Sizce dolandırıcı ilanı mı?

https://sahibinden.com/1247660658 Canavar Gamer / Render & 3D İş İstasyonu ⚡✨ Ryzen 9 | RTX 3080 | 32GB RAM | MSI X570 | 1TB SSD | FPS Canavarı!✨ Özellikler – Maksimum Performans!⚡ İşlemci: 24 Çekirdek Ryzen 9 – Çok çekirdekli render & profesyonel işler için ultra güç✨ Ekran Kartı: RTX 3080 –...
  11. Ahmet Kocar

❌İndirim Bitti! Dell G2724D 2K 165 Hz İyzico ile 6299 TL 🔥

Bu monitör ABD de 150 dolara yeniden revize edilip satıldı büyük ihtimal o modelden getirdiler 1745124356
  12. Ahmet Kocar

Harddiskimin durumu nasıl?

Eski laptobun HDD siydi SSD ye geçince harici disk ile kullanıyordum.
  13. Ahmet Kocar

Hgst 1743609909 Çöpe atma vakti gelmiş anlaşılan
  14. Ahmet Kocar

🔥CS2 DE 51 KASA AÇTIM İNANAMIYORUM BU NEE!

Süper valla
  15. Ahmet Kocar

Yedeklenmiyor bile 100 MB dosya kopyalayamadı 1 saatte. 1743609167 Kafa atma sorunu geldikten sonra bu hale geldi.
  16. Ahmet Kocar

Bugün sabah harici diskim kafa atmak sorunu verdi. Disk Info yazılımın da Yeniden konumlandırılan kesim sayısı 158754064 yazıyor. Bu hata kofu neye tekabül ediyor bilmek istiyorum. Disk zar zor çalışıyor bu arada.
  17. Ahmet Kocar

280hz üzeri oled curved monitör önerileriniz varmı

Araba oyunlarında çok fazla Hz olması da iyi değil. Hz arttıkça oyun hızı artıyor gibi his veriyor bu da yarış oyunlarındaki gerçekçi sürüşü bozuyor.
  18. Ahmet Kocar

Yardım HP victus 16 s0046nt düşük fps, fan sesi ve DLSS sorunu

Laptoplar fişe takılıyken tam güçte çalışır ona dikkat edin. Teste göre güç tasarruf modunda gözüküyor 18 watt ve yüzde 8 tüketimi var bu çok düşük bir değer. Performans moduna alın cihazı fişe takın öyle test edin. 1742080378 7840 hs canavar gibi işlemcidir yük altında en az 35 watt ntel atom...
  19. Ahmet Kocar

Yardım ViewSonic Omni VX2428 IPS monitörü ekranı kararınca kırmızı pikseller oluşuyor

Tarayıcıdaki donanım hızlandırmasyı açın
  20. Ahmet Kocar

Çözüldü✓ Amazondan aldığım ssd için iade

Çok boyutlu işler yapmıyorsanız çıkartmaz. 100 GB oyun kopyalayıp yapıştırma gibi. Yada 4k render çıkartma gibi.
Geri