Arama sonuçları: *

1. D

3500 TL Claw Grip Mouse Önerisi

Logitech G903, razer cobra wired, asus rog pugio2 ve razer basilisk v3 hyperspeed arasında değişimli kullanıyorum ama hiç biri tam istediğim gibi değil.
  2. D

Normalde viper v3 hyperspeed düşünüyordum fakat kararsızdım. İyziconun %20 geri iade kampanyası ve forumlarda ATK-LAMZU-Scyrox gibi markaların fazlasıyla önerilmesi beni bu seçeneklere yöneltti.
  3. D

Sizce elimin boyutu ve relaxed claw sorun çıkarır mı ? Yoksa v8 gerçekten çok ilgimi çekti
  4. D

Selam dostlar, Yeni bir mouse almak istiyorum tutuş şeklimde claw ve relaxed claw olarak değişiyor, elim ise 19-20cm arasında bir boyuta sahip. 3500 Türk lirası bütçem var aklımda Scyrox v8 ve ATK blazing sky F1 vardı fakat farklı önerilere de açığım.
  5. D

1000Mbps internet için Router Tavsiyesi

Uzaktan dosya erişimi beni inanılmaz cezbediyor şimdiye kadar evdeki cihazlar arasında hep ağ üzerinden paylaşım yaptım ama hep sorun yaşıyordum dosyaların görünmemesi bulunmaması gibi. 1726569369 Çekim mesafesinden memnun musun ?
  6. D

1000Mbps internet için Router Tavsiyesi

Yakın zamanda Türknet 1000Mbps tarifesine geçtim. ZTE ZXHN 3601P Router verdiler. AC3000 Wifi 6 bir router fakat arayüzü çok kısıtlı. Hiç bir şey yaptırmıyor. Yeni bir Router almak istiyorum. Şu anlık TP-Link Archer AX55 ve Mercusys MR80X modellerini inceledim USB li olmasından ötürü ax55 biraz...
  7. D

3500TL Monitör önerisi

Merhaba arkadaşlar ikinci bir monitör almak istiyorum. Bu monitörü daha çok yan tarafta multimedya, içerik üretme ve web sayfaları için kullanacağım belki nadiren de oyun oynayabilirim. O yüzden HZ ve MS özellikleri ilk önceliğim değil. İlk önceliğim panelin kaliteli ve renklerin doğru olması...
  8. D

1080Ti sisteme işlemci ve anakart tavsiyesi

Selamlar, sahip olduğum sistemden memnunum fakat çoklu çekirdek avantajını eskisi kadar kullanmıyorum bu yüzden oyun performansını arttırmak istiyorum. İşlemci ve anakart yükseltmesi yaparsam oyunlarda daha iyi bir sonuç alacağımı düşünüyorum. Darboğaz olur mu bilmiyorum. QHD monitöre sahibim...
Geri