Arama sonuçları: *

1. Y

2024 yılında hangi Windows işletim sistemini önerirsiniz?

kanka taktımda daha açmadım anakart yanmaz demi
  2. Y

casper kart okuyucu hangi girişe takmalıyım

com girişine taktım biraz zor oturdu anakart yanmaz demi knk açmaya tırstım biraz :D
  3. Y

knk ben bitane konu açtım bakan kimse yok sen anlıyorsan yardım edebilir misin
  4. Y

knk windows 8.1 inde desteği kesildi oda aynı windows 7 gibi gta 5 falan açmıyor artık :(
  5. Y

windows 8.1 en hızlı açılan windows ama şahsen en güzeli windows 7 ultimate (tamamen kendi fikrim) desteği kesilmese hala kullanırdım gta 5 açmıyor artık
  6. Y

Bu sistemi alıyorum görüşleriniz neler?Acil yardımcı olursanız sevinirim.

knk volkan oyun kuvvetleri diye bi kanal var rtx 4060 lı sistemi 18 bin tlydi bence bu sistem biraz kazık gibi ya
  7. Y

casper kart okuyucu hangi girişe takmalıyım

selamın aleyküm arkadaşlar elimde casper kasa ve casper h81h3-m7 kasanın kendi kart okuyucusunu internetten bakarak f_usb portuna taktım hiç tepki dahi vermedi 5pin bi kablo çıkıyor kart okuyucudan forumlarda okudum galiba com girişine takılıyormuş benim anakarttada com girişi var taksam olurmu...
  8. Y

eski seri pioneer teyp kullanılır mı

selamın aleyküm arkadaşlar elimde pioneer keh p3400 teyp var bu teyip ile tesisat kurulurmu elimde teyp varken bide teyp masrafı çıkmasın dedim şu linkteki ürünün aynısı lakin internetten araştırdım bluetooth modül yaptıracam o şekilde kullanıcam sizce değer mi ve tesisatı kaldırırmı araç tipo...
  9. Y

Pc için hoparlör önerisi

Knk elimde logitech 2+1 hapörler var ses kalitesi olarak tatmin eder sadece küçük haporlerden biri çalışmıyor başka kusuru yok 450ye bırakırım sana
  10. Y

Çözüldü✓ biosa giriyorum lakin bios ekranında klavye çalışmıyor

arkadaşlar sorınum bu anakart asus p5gc mx 1333 deleteye basıp biosa giriyorum lakin biosta klavyede caps lock ışşığı yanmasına rağmen hiçbir tuşa basılmıyor tepki vermiyor bilgisayar donmamışda çünki bios ekranındayken bios setup ünitily yazısının orada efekt oluyor sistemim intel core 2 duo...
  11. Y

Asus TUF Gaming A15 FA507NU ısınma sorunu yardım.

Klavyeden delikanlılık yapma ben sana lan lı lunlu konuşmadım kemiklerini kırarım senin 1692004419 Dolusunu sen yap ozaman kardeşim konu kapanabilir
  12. Y

tmm knk sensin isteyen isteği gibi oyuncu laptobu alıp alev alev kullanabilir oyun oynamak için masaüstü tavsiyemdir net ha ısınmayan laptop almak isteyenler 70-80 bin tl verip asus rog yada msi alabilir onlara kalmış
  13. Y

Biz gariban adamız laptoba okadar para verdim bide cayır cayır vicdan azabı gibi koydu bana gittim e8400 lü emektar kasaya hd 6850 aldım taktım işimi görüyor parayı bulunca bide sıfır i3 12100f 16gb ram anakart alır keyfime bakarım zaten üni bölümünde makineye karar verdim laptopla işim kalmadı
  14. Y

Çözüldü✓ 35-40k taksitle alınabilcek rtx laptop alıcam yardım edebilirmisiniz

knk msi laptop ısınıyordu bende şaşırdım denemek için laptobu kapattım 1 saat bekledim soğudu laptop yeniden açtım sadece google girip 5 dk youtubeda falan gezdim klavyesine kadar ısınıyordu oyuncu laptoblarından yüzüm gülmedi anladımki oyuncu laptoplarının hepsi ısınıyor galiba iade ettim 16k...
  15. Y

knk galiba bahtsız bedeviyim ben msi diye güvenip aldım asus tufdan bile beter çıktı bundan sonra laptoba para harcamam ben aga sıfır acer aspire 5 i5 11.nesil işlemci mx 450 ekran kartı var ya onu alcam yada ikinci el uygun bi laptop bakacam illallah ettim artık uygun fiyatlı bişey olsun oyun...
  16. Y

Knk senin için sorun yoksa iyi benim asus tufda f5 tuşunun bulunduğu yer yanıyordu adeta hayırlı olsun
  17. Y

O fiyatın 2k fazlasına rtx 4070 laptop aldım Konu Kapanabilir
  18. Y

Limit arttırdık şimdi zirrat normal kredi kartı var inş olur taksit
  19. Y

Eyvallah knk yalnız şöyle bir sorunumuz var ziraat banka kartı var ve 15 dk dır uğraşıyoruz hepsiburadadan alcam taksit yapmayı bulamadım
Geri