Arama sonuçları: *

• Users: Tufan uygur
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Saçma internet sorunu

Araştırıyorum sorunu gidermiyorum ne yapmam gerekir anakart değişmesi sorunu çözermi 1667197909 1667197930 Anakartı değiştirsem düzelirmi
  2. T

Saçma internet sorunu

PC ye internet bağladığım zaman oyunlarda saçma sapan kasmalarla karşılaşıyorum bunun sorunu ne olabilir internetsiz oyunlarda dahil kasma sorunu oluyor ve acayip taraf internet kablosunu sokup yeniden başlattığımda hiçbir oyunda kasmıyor
  3. T

Ekran kartından anlayan varmı

İ3 10100f biostar anakart 8 GB RAM 1665994729 Tahmini ne olmuş olabilir
  4. T

Ne işlemci ısınıyor ne ekran kartı ısınıyor yağ gibi akan oyun 2 dk sonra cayır cayır kasmaya başlıyor sıcaklık değerlerine bakıyorum normal kart 65 67 derece gayet iyi markası Palit gtx 1650 süper 4 GB ocCuma, 0 fps 2 %99 2 Gecikme süresi 2000,00 ms CPU kullanımı % 2 GPU kullanımı % 2...
  5. T

Ekran kartım sadece Euro truck simülatör 2 de kullanıldı kendim Anadolu’da hostluk yapıyorum bilgisayar çok fazla kullanılmıyor bugün yoldan geldim geçtim başına açtım oyunu oynadım 1 saat veya 1,5 saat menüde oyun açık kaldı ondan sonra geldim oyuna girdim baktım oyun kasıyor bekledim düzelmedi...
  6. T

Kartımda bi sorun oldu
  7. T

10100f işlemci 1650 süper ekran kartı acil yardım

Ne işlemci ısınıyor ne ekran kartı ısınıyor yağ gibi akan oyun 2 dk sonra cayır cayır kasmaya başlıyor sıcaklık değerlerine bakıyorum normal kart 65 67 derece gayet iyi markası Palit gtx 1650 süper 4 GB oc gp 1665695772 fps 2 %99 2 Gecikme süresi 2000,00 ms CPU kullanımı % 2 GPU kullanımı...
  8. T

Evet assetto corsada denedim oda aynı 1665694482 Yağ gibi akıcı oynuyordum ama bi 1 saat oyunun menüsünde açık kaldı ondan sonra ne yaptıysam düzeltemedim her oyunda 2 dk sonra 2 fps üstünü vermedi 2000 MS üstü gecikme olumaya başladı
  9. T

Ekran kartım sadece Euro truck simülatör 2 de kullanıldı kendim Anadolu’da hostluk yapıyorum bilgisayar çok fazla kullanılmıyor bugün yoldan geldim geçtim başına açtım oyunu oynadım 1 saat veya 1,5 saat menüde oyun açık kaldı ondan sonra geldim oyuna girdim baktım oyun kasıyor bekledim düzelmedi...
  10. T

Hayat Felsefem Nasıl?

Arkadaşlar iyi akşamlar ekran kartımla alakalı bi sorunum var yardımcı olurmusunuz
Geri