Arama sonuçları: *

1. S

Işlemci 4.00 ghz de çalışıyor

Merhabalar acer nitro 5 rtx3050ti gpu i7-12700h işlemcim var windows 11 den 10 a geçtim ve işlemcim masaüstünde 4 ghzleri görüyor windows 11 de iken 2.70 temel sabitti yine aynı seviyeye nasıl getirebilirim ?
  2. S

Bilgisayarıma parça alacağım iyi midir ?

Merhaba. Laptopum Acer Nitro 5 özellikleri: RTX 3050 Ti, i7-12700H, 16 GB RAM ve 500GB SSD. RAM'in markası Samsung, SSD ise Micron. Ekstra 16 GB RAM ve 500 GB M.2 SSD takmak istiyorum aşağıdaki parçalar güzel, kullanışlı mı? (ekstra M.2 SSD ve RAM slotu var ) RAM...
  3. S

acer nitro 5 aldım ama sorun var

dostum bunları peki nasıl kurucaz winrardan setupa girdim açtım çalışmadı
  4. S

acer nitro 5 aldım ama sorun var

ACER Nitro 5 An515-58 adlı laptopu bugün aldım. Windowsu kurduktan sonra sadece ethernet ile internete bağlanabiliyorum hiçbir sürücü yok. Windows 11 de hafif kasma olması sürücü olmadığından mı yoksa bilen biri baştan format mı atsın ?
  5. S

C diskine erişim engellendi

windows isoyu flashbellekle kursam düzelir mi
  6. S

evet buna bakarak yapıcam fakat 1.dakikada devam tuşuna basıyor fakat ben basınca açılmıyor biryere basamıyorum sonra erişim engellendi diyor sıfırlayamıyorum da
  7. S

Arkadaşlar selam bilgisayarıma ekstra hdd taktım ve hdddeki oyunları silerken c diskinde gb falan gözükmüyordu girdiğimde ise erişim engellendi diyor sıfırlayamıyorum görev yöneticisine falan girilmiyor c diskinde güvenlikten yapılan bir çözüm var fakat devam'a tıkladığımda pc öyle kalıyor 4 5...
  8. S

C Diskine erişim engellendi

Arkadaşlar selam bilgisayarıma ekstra hdd taktım ve hdddeki oyunları silerken c diskinde gb falan gözükmüyordu girdiğimde ise erişim engellendi diyor sıfırlayamıyorum görev yöneticisine falan girilmiyor c diskinde güvenlikten yapılan bir çözüm var fakat devam'a tıkladığımda pc öyle kalıyor 4 5...
Geri