önerebileceğiniz f/p mikrofonlu kulaklık tavsiyenin varmıdır ? kablolu olması tercihimdir. wraith sitesinde sense ıem diye bir model var kullanan varsa yorumlayabilir mi
Maalesef haklısın hocam her türlü pisliğin gözler önüne serildiği bir platform oldu. Gerçi twitchde asmr ve hot tube yayıncılarla doldu :D Bu şekilde kolay yoldan para kazanabiliyorlar. Ama oyun yayıncıları için ve kitle oluşturabilmek için tiktok daha revaçta tabi
çözüm bulamadım hocam
1671093847
kanka 1000 aboneyi geçtikten sonra tiktok live studio diye bir obs tarzı platformu var. Ona erişim hakkı veriyor. Ordan yapıyorsun yayınını. öne çıkma konusunda net bişey diyemem oynadığın oyuna bağlı biraz. Ama güzel etkileşim kasıyorsun.
Selam arkadaşlar pesten fifaya geçtim ama divisionda falan defans yapmak çok zor. Rakip bir hareketiyle tüm defansı darmaduman ediyor. Hücuma kalktığımda oyuncular geride kalıyor. Bir çok taktik denedim hep sonuçsuz kaldı. Defans ve taktik önerisi var mı ?
Oyun yayını yapanların ne günahı var dostum :D twitch youtube gibi platformlarda öne çıkmak gelir elde etmek zorken tiktokta gamer dalında en azından emeğinin karşılığını bir miktar aldığın kitle oluşturabiliyorsun :D
merhaba arkadaşlar, dün philips marka pc uyumlu ps3 kolu aldım. Usb girişini taktığımda pc kolu algılıyor ancak fifa 23e girdiğim zaman kol gözükmüyor. DS4 windows programıda kolu görmüyor. Yardımcı olabilir misiniz ?