Arama sonuçları: *

• Users: anıl41
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

F/p mikrofonlu kulaklık önerisi

2-2.5 k
  2. A

F/p mikrofonlu kulaklık önerisi

önerebileceğiniz f/p mikrofonlu kulaklık tavsiyenin varmıdır ? kablolu olması tercihimdir. wraith sitesinde sense ıem diye bir model var kullanan varsa yorumlayabilir mi
  3. A

Oyuncu Klavyesi Önerir misiniz

Selam herkese. Genellikle valo cs go gibi oyunlar oynuyorum. %60 klavye maks 2k model önerebilir misiniz?
  4. A

Tiktok para çekme sorunu

Maalesef haklısın hocam her türlü pisliğin gözler önüne serildiği bir platform oldu. Gerçi twitchde asmr ve hot tube yayıncılarla doldu :D Bu şekilde kolay yoldan para kazanabiliyorlar. Ama oyun yayıncıları için ve kitle oluşturabilmek için tiktok daha revaçta tabi
  5. A

Tiktok para çekme sorunu

sorun düzelmiş türkiyede para çekme tekrar aktif hale gelmiş
  6. A

Tiktok para çekme sorunu

çözüm bulamadım hocam 1671093847 kanka 1000 aboneyi geçtikten sonra tiktok live studio diye bir obs tarzı platformu var. Ona erişim hakkı veriyor. Ordan yapıyorsun yayınını. öne çıkma konusunda net bişey diyemem oynadığın oyuna bağlı biraz. Ama güzel etkileşim kasıyorsun.
  7. A

Webcam Önerisi Youtube Oyun Videoları Çekicem

logitech c505 veya c310
  8. A

Tiktok para çekme sorunu

payonerr hesabı açıp çekiyorlar galiba 1671015020 yok hocam yayın esnasında atılan jeton gelirlerini türkiyede çekememek konu
  9. A

Fifa 23 Defans Yapma Takti̇kleri̇

Selam arkadaşlar pesten fifaya geçtim ama divisionda falan defans yapmak çok zor. Rakip bir hareketiyle tüm defansı darmaduman ediyor. Hücuma kalktığımda oyuncular geride kalıyor. Bir çok taktik denedim hep sonuçsuz kaldı. Defans ve taktik önerisi var mı ?
  10. A

Tiktok para çekme sorunu

ergen artı +35 yaşa sadece izleme sınırı getirip video atmalarını engellesinler o konuda haklısın :D
  11. A

Tiktok para çekme sorunu

Oyun yayını yapanların ne günahı var dostum :D twitch youtube gibi platformlarda öne çıkmak gelir elde etmek zorken tiktokta gamer dalında en azından emeğinin karşılığını bir miktar aldığın kitle oluşturabiliyorsun :D
  12. A

Tiktok para çekme sorunu

selam dostlar , tiktok platformunda yaklaşık 15 gündür türkiyede para çekilmiyor. Banka hesapları devre dışı bırakılmış. Sebebini bilen var mı ?
  13. A

Öneri FIFA 23 Atak ağırlıklı diziliş

4-1-3-2
  14. A

Öneri FIFA 23 Atak ağırlıklı diziliş

4lü defans mdo slo moo sğo ve snt dizilişi iyidir hocam
  15. A

PS3 kolu pc algılamıyor

hocam akşam deneyeceğim, ama kablosuz özelliği yok kendinden kablolu :D
  16. A

PS3 kolu pc algılamıyor

merhaba arkadaşlar, dün philips marka pc uyumlu ps3 kolu aldım. Usb girişini taktığımda pc kolu algılıyor ancak fifa 23e girdiğim zaman kol gözükmüyor. DS4 windows programıda kolu görmüyor. Yardımcı olabilir misiniz ?
  17. A

Fiyat/performans 2000 TL altı oyuncu koltuğu önerisi ?

3000 den açıyorlar kapıyı :D
  18. A

bunu gördüm aynen yorumlar kötü o yüzden pek içime sinmedi yada bütçeyi arttırıp biraz daha sağlam bir şey almak lazım :)
  19. A

Dostlar selam. f/p olarak önerebileceğiniz oyuncu koltuğu var mı ?
Geri