Arama sonuçları: *

• Users: pinfontex
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. pinfontex

İçerik üretmeye nereden başlamalıyım?

Doğru diyorsunuz hocam. Aslında büyük prodüksiyonlu işlerin de modası geçti günümüzde insanların en uzun seyrettiği içerikler teknoloji gündemi değerlendirmeleri vs. yani bir nevi videolu podcastler. Sadece videoyu başlatıp bildiğim konularda insanların işine yarayacak çözümleri anlatıp...
  2. pinfontex

Hocam her açılan başlığa bilginiz olsun / olmasın cevap yazmak zorunda değilsiniz. Ben konuda net bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum. Konu içeriğini biliyorum ancak nasıl bir yol izlemem lazım diye bir soru sordum. En ufak tavsiye 'Tiktok öne çıkarma konusunda çok iyi orayı deneyebilirsin.'...
  3. pinfontex

Hocam konu içeriğinde anlattığım şeyler zaten bildiğim konular, tek eksiğiniz tıp değil sanırım.
  4. pinfontex

Öncelikle selamlar, içerik üreticisi olmak istiyorum ve bunu para kazanmaktan önce topluluk oluşturmak için istiyorum ancak nereden başlayacağımı bilmiyorum. 'Nereden başlayacağımı bilmiyorum.' cümlesini açmam gerekirse OBS kullanmayı biliyorum, uzun bir süre kick ve twitch'te yayınlar yaptım...
  5. pinfontex

I5 3330 A 1650 SUPER ALDIM FPS DROP YIYORUM

Hocam şunu farkettim gta 5 hariç hiçbir oyunda fps drop yemiyorum Witcher 3 te doğru ayarları bulamadım orası ayrı ama gta 5 hariç hiçbir oyunda yok çok stabil diğer oyunlar. Bence rami 16 yapsam sorun çözülecek gibime geliyor
  6. pinfontex

Aslında bu sisteme berbat olan 1650s fakat anakart konusunda seçeneğim yok işlemci 3.nesil ya asus olacak ya gigabyte yani ram 16 olabilir
  7. pinfontex

Bende 1050 ti alacaktım zaten ama ileriye dönük olsun diye hemde arkadaş ucuza bıraktı bana ve çok fazla yerde i5 3330 un en fazla 1650 super kaldıracağı 1660 ı kaldırmayacağını gördüm testlerini de izledim olur dedim. Ama durum bu şimdi
  8. pinfontex

İlk defa konu açıyorum yanlış yere açtıysam affola. (Asus p8h61m le r2.0 - asus gtx550 ti - i5 3330 - 4+4 1333 mhz ram - 450W psu) sistemime Msi Aero ITX 1650s OC aldım takarken çok ama çok narin davranmama rağmen anakart patladı yani patladı derken bozuldu. Tamirciye verdim adama keşke asus atx...
Geri