Arama sonuçları: *

• Users: Memoka
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Psu dan cızırtı geliyor yardım edin

Ya inan içim içimi yiyo başka bişeye zarar berxek siye
  2. M

Gamebooster. Peki ne kadar oldu alalı. Sana bir sorn olusturdumı
  3. M

Garantim var hocam. Ekran kartından gelmediğine yüzde yüz eminim diyebilirim
  4. M

Evet hocam eminim. Yani kulağımı dayıyorum ordan feliyoe
  5. M

Arkadaşlar herkese merhaba. 10 gün önce sinerjiden hazır sistem aldım. Bilgisayarı açıp valoranta girdiğim zaman güç kaynağından cızırtı gelmeye başladı. Güç kaynağını söküp sinerjiye yolladım. Denedik ses gelmiyor fakat sıfırı ile değimini yapıyoruz dediler. Yenisini gönderdiler. Taktım ve...
  6. M

Gaming Gen Güvenilir mi?

Isınma falan çok olurmu
  7. M

Gaming Gen Güvenilir mi?

Aşağıdaki senin önerdiğin sistem için özelleştirme yapmama gerek varmı agalarım. https://www.gaming.gen.tr/urun/203589/mesut-cevik-mc5-intel-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-3070-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  8. M

Gaming Gen Güvenilir mi?

Gaming gendemi 1666725728 @MematiBaş🚬 bide aga senin attığın 3070 sistem için ekstra özelleştirmem gereken bir şey varmı. Mesala yok işlemci soğutucusu yok sıvı soğutucu
  9. M

Gaming Gen Güvenilir mi?

Arkadaş haklı önerdiğinde 3070 var daha iyi. Korkun çok ısınması olucak.
  10. M

Gaming Gen Güvenilir mi?

Hocam ben çok anlamayan bir insanım sadece 2-3 günden beri bakıyorum. Benim anlamadığım ince de daha pahalı. Burda daha uyguna var ama kimse fiyat beğenmiyor. Banamı iyi geliyo. Mesala olması gereken fiyarlar nedir? Beklesem daha uyguna alabilirmiyim? Kafaö çok karıştı
  11. M

Gaming Gen Güvenilir mi?

https://www.gaming.gen.tr/urun/200880/anna-gardas-intel-i5-12400f-asus-geforce-rtx-3060-ti-dual-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  12. M

Gaming Gen Güvenilir mi?

Evet derken hocam? güvenilir mi? daha önceden aldınızmı birşeyler
  13. M

Gaming Gen Güvenilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Birçok sitede hazır sistem araştırdım. En ucuzu ve ürün markaları konusunda en iyiyi gamin gen olarak gördüm. Sizce site güvenilir mi?? Daha önceden alan, sorun yaşayan varmı?
  14. M

Hangi sistem alınabilir sizce?

2. Sistem nerde satılıyo usta bizde faydalanalım
  15. M

Pc tavsiyesi(hiç teknik bilgim yok) destek bekliyorum.

Videoda toplarken 700 w demiş kasada. Fakat şimdi bakınca 600 w olduğunu gördüm. Bunların çok bir önemi varmıdır?
  16. M

Hangi b550 hocam. 600 tl yede var. 1800 tl yede. Birde değişmesem uygunmusur
  17. M

1666465285 Herhangi bir değişiklik yapmadan alsam bir sorun yaşatır mı mesala ısınma vey değiştirmem gereken çok önemli özellikleri var mı?
  18. M

Nakit para malesef veremiyoeum
  19. M

Arkadaşlar öncelikler herkese merhaba. Bu zamana kadar bilgisayarlarla tek alakam oyun oynamak oldu. Sizden ricam kasa fiyatı maksimum 19-20 k olacak şekilde bir gaming sistem önerisinde bulunabilir misiniz? Şimdiden destekleriniz için sizlere çok teşekkür ederim.
Geri