Arama sonuçları: *

• Users: berat.ery
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Bu sisteme 19000 TL verilir mi ?

Bunlar sıfır model fiyatları
  2. B

En İyi Virüs Tarama Programı Nedir?

Merhaba! Bilgisayarımda görev yöneticisinde çok fazla uygulama gözüküyor ve birisini kapatmak istediğimde ise hata alıyorum. Masaüstünde iken bile en az %60 ram kullanıyor. Bu sorun ortaya çıktığından beri oyunlar aşırı kasıyor. Bu sorunu çözmek için bilgisayarıma virüs taraması yapıcağım ama...
  3. B

2el rtx 3070 alınır mı?

Merhaba! Bana göre alınmaz ancak tercih meselesine bırakılmış bir konu. Şimdi ikinci el mining yapılmış bir ekran kartı aldığımızı düşünelim. İlk başta performansını fazlasıyla gösterir. Ancak daha sonralarda ekran kartında aşırı ısınma, görüntü dalgalanması, kasma gibi sorunlar kaçınılmazdır...
  4. B

Bu sisteme 19000 TL verilir mi ?

İşlemci: 4400 TL Anakart: 1800 TL Ekran Kartı: 9300 TL Ram: 1300 TL SSD: 1900 TL Kasa: 280 TL Monitör: 2700 TL Mouse: 460 TL Klavyede Orta Seviye Bişey Düşünürsek: 500 TL Toplam Fiyat: 22.640 Bilgisayarın özelliklerine göre oldukça düşük bir fiyat vermiş. Kendin topladığında yaklaşık 3000...
  5. B

Çözüldü✓ i7 6700 CPU için ekran kartı önerisi

MSI Nvidia GeForce GTX 1650 Gaming X GIGABYTE Nvidia GeForce RTX 2060
  6. B

GTA Vice City Stories İndirirsem MTA Silinirmi?

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma GTA Vice City Stories kuracağım. GTA Vice City Stories, GTA San Andreas`ın üzerine kuruluyor. Ancak bilgisayarımda MTA (Multi Theft Auto)`da yüklü ve o da GTA San Andreas`ın üzerine kuruluyor. Ben GTA Vice City Stories`i kurarsam MTA San Andreas zarar görürmü?
  7. B

Bu sistem bir sıkıntı yaratır mı?

Öncelikle Merhaba! 2K`da Darboğaz Yapabilir Ancak 4K`da darboğaz yapmaz. İşlemci AMD olduğundan çoklu çekirdek kullanımı performansında diğer işlemcilere göre daha yüksek performans gösterir. Oyunlarda ise işlemciyi fazla yormadan ve ekran kartınada yük bindirmeden yüksek performans almanızı...
Geri