Arama sonuçları: *

• Users: lepistes
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. lepistes

AYNI BAŞLIĞI TEKRAR AÇIYORUM STEAM İNDİRME HIZIM DÜŞÜYOR

Aynı sorun bendede var müşteri hizmetlerinden adamlar falanda geldi çözüm yok ama sorun şuymuş: eğer internet tarifemi sabit 46mbps kullanırsam böyle bir sorun olmazmış fakat altyapımız 100mbps'yi desteklemesine rağmen eski ve sorunlu olduğu için 100mbps internet tarifesini istersem stabil...
  2. lepistes

Ryzen 5 5500 ve RTX 2060 lı sistem

20-21K ya sistemi alıp 2,5-3 bin tl daha koyup monitör alabilirsin hem sistem daha uzun ömürlü olur hem yeni oyunlarda sıkıntı çıkarmaz ve 2060 ile 4060'ın arasında ortalama %50-60 lık bir fark var.
  3. lepistes

Ryzen 5 5500 ve RTX 2060 lı sistem

2060 20bin tl gibi bir bütçeye çok eski ve az kalıyor 22-23K'ya 4060'lı sistemler var kampanya ile 20k ya kadar düşüyor. (monitör dahil değil)
  4. lepistes

Creative Sound Blaster Z SE almaya değer mi?

Çok geç cevap yazıyorum ama konuya gelip bakan vardır diye yazıyorum, kendim beyerdynamic mmx150 kulaklığım için SoundBlaster Z SE aldım ve anakart'ın kendi ses yongasından sonra ses kartı kullanmak kulağınıza ses sistemi bağlamak gibi geliyor birde equlaizer apo uygulamasından peace arayüzüyle...
  5. lepistes

Ekran Kartım PCI-e slotunu kapatıyor

Almak istediğim ses kartı Sound Blaster Z SE anakartımın üzerindeki ses yongası kulaklığım için yetersiz kalıyor malesef. USB ses kartı almayıda düşündüm SoundBlasterX g1 i uygun gördüm fakat onunda birkaç problemi varmış ve ayrıca sıfırıda yok malesef. DT770Pro besleyebilecek bir usb ses kartı...
  6. lepistes

Ses kartını takacağım bölmeyi uzatma gibi bir şansım olabilirmi?
  7. lepistes

Anakartım MSI Pro B650M-A Wi-Fi, ekran kartım 3080 Suprim X, PCI-e bazlı ses kartı almak istiyorum fakat ekran kartım PCI-e slotunu kapatıyor ve bazı konularda ekran kartı için dik tutamaç kullanılabileceğini gördüm. Ama videolara baktığımda tutamaç ile test yapıldığı zaman 5-10 FPS gibi bir...
  8. lepistes

Bilgisayar iyi olmasına rağmen Google akıcı değil

32GB 6000mhz ram RTX 3080 Suprim X Ryzen 7 7700x Msi Pro b650m a wifi cs3030 ssd 1707088558 evet denedim.
  9. lepistes

Çözüldü✓ Pc yaklaşık 1 dakikada açılıyor

Aynı sorun bendede var am5 ddr5 sistem kullanıyorum araştırdığımda ddr5 sistemler daha yeni çıkıtğı için pc açılırken arkada ramleri teste sokuyormuş ondan dolayı yavaş açılıyormuş o ayarı kapatabiliyorsun ben kapattım biostan fakat 1 dakikadan sadece 30 saniye civarlarında düştü eski sistemden...
  10. lepistes

Bilgisayar iyi olmasına rağmen Google akıcı değil

Donanım hızlandırmayı kapatmayı/açmayı denedim farklı tarayıcılar kullandım ama sorunumu çözemedim. YouTube'da takılırken videoyu falan ilerletmeye çalıştığımda, video değiştirdiğimde birkaç saniyeliğine takılıyor/donuyor Ayrıca belli uygulamalarda ve tarayıcılarda uygulama ekran kartını...
  11. lepistes

Ryzen 7 7700X 95 derece ve 6 çekirdek gözüküyor

Şuanlık TDP değerini biostan 65W a çektim performans kaybı olmadı 70 derecede kullanıyorum biraz böyle idare edeceğim fakat çekirdek sorununu hala anlamadım
  12. lepistes

Yani dediğiniz bölümdede 12 thread gözüküyor kısıt falan nereden kapatacağım anakartım msi pro b650m a wifi
  13. lepistes

biostan çekirdek ayarları nereden yapılıyor?
  14. lepistes

Soğutucum ID-Cooling frostflow 240x 1700943478 İşlemcinin pinlerinde hiçbir sorun olmadığından eminim soğtucununda düzgün takılı olması gerek.
  15. lepistes

Her zamanki gibi taktım bir montajda bir sorun olmaması gerek.
  16. lepistes

İşlecmiyi yeni aldım birkaç saat önce PC'ye taktım ve test yaptığım zaman işlemci 95 derecede sabit çalışıyor boşta bile 60 dereceye çıkıyor. Ek olarak işlemci 8 çekirdek 16 thread olmasına rağmez 6 çekirdek 12 thread gözüküyor.
  17. lepistes

5700X Geforce 4080li Hazır Sistemi Almalı Mıyım

Sistemin yanında gelen işlemcilerin hiçbiri 4080'i beslemez. Ayırca sistem gereksiz pahalı. Böyle bir sistem için 70bin TL gibi bir fiyat biraz üzücü olur.
  18. lepistes

5700X Geforce 4080li Hazır Sistemi Almalı Mıyım

Sistemde darboğaz var. (4K oynamadığınız sürece)
  19. lepistes

The Last of us Part 1 anlık takılmalar ve ses kesilmeleri

Shader yüklemesi bittikten sonra girdim hocam oyuna.
  20. lepistes

Yardım Razer Blackshark v2 Pro Önerilere Açığım

Razer almanı önermem. Hatta direk oyuncu kulaklığı olarak satılan kulaklıklardan ses kasma dışında pek iyi bir performans beklemeni önermem. Önceden razer blackshark v2 usb kullandım steel series arctis 3 kullandım, arctis 5 kullandım, cloud 3 ve 2 kullandım fakat hiç birinin ses kalitesi hoşuma...
Geri