Arama sonuçları: *

1. H

Bilgisayara trojan phonzy a!ml formatla geçermi

Türkçem iyi değilse demek ki türk değilim.Ikincisi hepsi Siganture File prensibiyle çalışıyor .Ama senin gibi cahik insanlar neyin ne olduğunu bilmeden konuşmayı seviyor .7 yildır yazılımcıyım ve bilgisayar mühendisliyi yapan bir sürü arkadaşım var .Ama tabii bunların bi önemi yok sen daha...
  2. H

Horizon Zero Dawn Türkçe Yama Önerisi

Mecburen onu aldim zaten şimdi oyuni yeniden indiriyorum 1666606718 Bugün RDR2 aldım ama anonymousda onun yamasi yok nerden bulabilirim bir bilginiz varmi?
  3. H

350 tl ye iyiymis ben epicden 20 dolara almiştim oda indirimdeyken
  4. H

Hayır gerek yok.Ama sen yinede bilmediyin sitelere girme ve ya crack indirme çünki bazen çok güçlü trojanlarla karşılaşa bilirsin
  5. H

Sonuç çikmadiysa format gerek yoktu .Tüm anti virüs programları Signatur File prensibiyle çalışır ve virüs tesbit ederlerse hemen karantinaya alırlar ve user'e hsber verirler .Yani bi sorun çıkacağını zannetmiyorum
  6. H

Defender de bir anti virüs programı(default olarak) yani virüs tespit ettiyse karantinaya alır.Defenderler derin tarama yap
  7. H

Defender zaten onu karantinaya almıştır.Eğer almadıysa Avast yada Kaspersky indir.Onlarda bir işe yaramazsa format at .Bazı Trojan virüsleri çekirdeğe (core) ulaşınca format atınca bile gitmiyo diye biliyorum o yüzden erteleme hemen sil.
  8. H

Horizon zero dawn yükleme ekranında takılıyor

Merhaba, steamdan Horizon zero dawn satın aldım .Oyunu indirdim ve açtım.Oyun çalışıyodu. Sonra türkce yama kurdum oyun yükleme ekranında takıldı .Yamayı kaldırdım hala yükleme ekranında takılıyor.Silip tekrar indirsem oyun çalışır mı?Bilen varsa lütfen cevaplasın.
  9. H

Horizon Zero Dawn Türkçe Yama Önerisi

Merhaba,tekrar indirdikden sonra oyun açılıyo mu?
Geri