Arama sonuçları: *

• Users: Leuna
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Leuna

Gamepower Mihawk Vs Fujin Hangisi Daha İyi ?

Bu durum bütün Gamepower kulaklıklarında olan bir durum diye biliyorum. Mihawk kullanıyorum , 7.1 moduna çekmediğim zamanda bile dip ses oluyor. Ayrıca Fujin inceleme videosunda Abdullah Abi dip ses olduğunu belirtti. Rahatsız edecek düzeyde değil. Kafanıza takmayacaksanız tercih edilebilir...
  2. Leuna

yeni monitör aldım g.o h.o ??

Hocam kusura bakmayın fiyat eski fiyatında kalınca stok var sandım :D Ara sıra ekliyorlar takip edebilirsiniz aslında. Ama bu fiyata bir daha zor iner tabii. Aceleniz varsa yukarıda arkadaşın önerdiği Acer tercih edilebilir.
  3. Leuna

yeni monitör aldım g.o h.o ??

Geçmiş olsun. İade edip bunu almanızı öneririm. https://www.itopya.com/gigabyte-27-g27qc-a-165hz-1ms-2xhdmi-dp-2xusb-hdr-va-qhd-curved-gaming-monitor_u13517
  4. Leuna

❌İndirim Bitti! Çaykur Tiryaki 1 Kg Çay 59₺

Premium üyelerine sepette indirimli.
  5. Leuna

Gamepower Mihawk aldım ho ? go?

1-1.5 aydır kullanıyorum ses kalitesi çok iyi. mikrofon kalitesi güzel. Kablosu çok dandik kabloya biraz dikkat etmek lazım. Onun dışında dip ses sorunu var fakat seninkinde olur mu bilmiyorum biraz şans işi gibi. Sanki böyle mahalleden sinekler için ilaçlamaya çıkan arabalar olur ya onun o ilaç...
  6. Leuna

Steelseries Aerox 3 Wireless Onyx (2022) 979tl!!

Almayı düşünen arkadaşlar , mevcut kullandığı mouse'u alttan boy olarak karşılaştırabilir. Outline yapıp , Stacked yaparsanız , küplerden de en sondakine basarsanız yukarıdan görüş açısıyla boyut farkını görebilirsiniz. Paylaşım için teşekkürler...
  7. Leuna

Western Digital 2 TB Bu Fiyata Alınır mı?

Bilgim bulunmuyor maalesef. @r4NG3r
  8. Leuna

Hocam zaten %95-90 civarında oyun diski olarak kullanmayı planlıyorum. Yorumlarınız ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim , CMR/SMR muhabbetlerini sayenizde öğrenmiş oldum :kedi:
  9. Leuna

Skyhawk olarak bu var yakın fiyatta https://www.n11.com/urun/seagate-skyhawk-st2000vx008-2-tb-5900-rpm-64-mb-sata-3-hdd-857685?magaza=depoguvenlik&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Bu da RPM , Memory Cache ve Okuma/Yazma hızları olarak WD'nin gerisinde kalıyor gibi...
  10. Leuna

Buna göre pahalılar yine hocam. Seagate için çok olumsuz/negatif yorum gördüm. Purple'da bu bütçeye uzak kalıyor. O kadar çıkabilsem 1 tb ssd tercih edebilirdim aslında. Ben de bu yüzden kararsızım hocam. Çoğu kişinin ki çalışmış ama bizim şansımıza çalışmayan gelir uğraşır dururuz artık.
  11. Leuna

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. En başta arkadaşın yazdığı gibi SMR'mış sanırım. Okuduğum kadarıyla uzun vadede sıkıntı çıkartıyormuş. Bu durumda 1 TB CMR almak daha mı mantıklı oluyor sizce...
  12. Leuna

Piyasada bunun fiyatına yakın Seagate Barracuda serisi var , onu da gömen çok. Sesli çalışıyor ve performansı düşük diye. İkilemde kaldım hocam valla.
  13. Leuna

Açıkcası yorumlardaki özensiz kargolama yüzünden ve 11.11 indirimlerinde daha iyisinin gelebileceğini düşündüğüm için o fiyattan almamıştım. Neyse ki çok bir fark koymadılar üstüne. Nays ile alınca 90 TL daha ucuza geliyor yanlış hesaplamadıysam.
  14. Leuna

Hocam cahilliğime verin , farkları nedir acaba? Depolama hakkında pek bir bilgiye sahip değilim maalesef.
  15. Leuna

Arkadaşlar ürün linkini aşağıya koydum. Paketleme özensiz olduğu için kararsız kaldım. 1 TB olan ile arasında 300 TL fark olduğu için bunu almayı daha uygun buldum. Beklersem daha ucuz bir şeyler bulabilir miyim sizce? 500 GB SSD var ama 2-3 oyun kurunca doluyor. SSD'ye sadece online oyunları ve...
  16. Leuna

🔥İndirim PcKolik Muhteşem Kasım İndirimleri

Cynosa Lite 430 olmuş. Alınır mı? Apex 3 almayı düşünüyordum ama beklediğim kadar iyi bir indirim gelmedi.
  17. Leuna

HP X27Q 2k 144 Hz IPS Monitör 5500 TL

165hz , 1 milyar renk , 400 cd/m² , HDR400 ve 10 bit. Fiyatına göre çok iyi duruyor ürün. Almayı düşünenler değerlendirebilir. https://www.epey.com/monitor/hp-x27q-2v7u5aa.html https://www.rtings.com/monitor/reviews/hp/x27q
  18. Leuna

Logitech Prodigy G213 169 TL

Bu fiyata nasıl olabiliyor ya çok ilginç Evet üye olurken ürünü satışa kapatmışlar yüksek ihtimal yanlış fiyatlandırma girdiler.
  19. Leuna

GIGABYTE 27" G27QC A 165Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB HDR VA QHD 4599 TL

Maşallah hocam :D Logitech kalitesi ya başka markalar olsa bu kadar uzun seneler götürmez diye düşünüyorum. Aynen öyle hocam. Benim aklımda da IPS almak vardı 2-3 ay indirim bekledim 5500 bandında , Asus'un 5200'e vardı alamadım 6300'e fırladı geri düşer diye 2 ay falan bekledim bu sırada...
  20. Leuna

GIGABYTE 27" G27QC A 165Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB HDR VA QHD 4599 TL

Emektar hocam yaklaşık 5+ seneyi devirdi benimle. Aslında hala turp gibiler fakat yeni sistem ve yeni monitör almışken bunları da değiştirmeyi düşünüyorum görsel olarak gözle görülür bir yıpranma var.
Geri