Arama sonuçları: *

• Users: berkaygur
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Sistemime alacağım 2. hangi ram uyumludur

Merhaba. Sisteminde 1 adet "Kingston 16 GB HyperX Fury Black DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram" ram bulunuyor. 1 tanedaha almak istiyorum 32 gb yapmak için 16 gblik ram gerekiyor fakat aynı rami uygun fiyata bulamadım satan yok ikinci elde. Bu kullandığım ramin yanina farklı bir 16gb...
  2. B

tp-Link RE505X wifi extender 1Gbit hız sorunu

Yok hayır, modemin wifisine bağlıyken hız gayet yerinde yani extenderin yanında 600 civarı alıyorum modeme bağlıyken. Extendere bağlanınca 150mbps
  3. B

tp-Link RE505X wifi extender 1Gbit hız sorunu

Merhaba, bugün tp-Link RE505X wifi extender satın aldım, kurulumunu da kılavuza göre aynılarını yaptım. İnternetim Turknet 1000mbps fakat wifi exterin 5ghz wifisine bağlanınca 150mbps hız veriyor. Cihazın lokasyonundada sıkıntı yok modeme çok uzak değil, normal wifi orada da zaten full çekiyor...
  4. B

Video render işleri için 4070ti Super mi 7900xtx mi?

Anladım o zaman RTX 4070ti + r9 7950X mantıklı olur diyorsanız öyle yapayım Ram'i de şimdilik 32gb alırım yeterli olur umarım. Teşekkür ederim.
  5. B

Video render işleri için 4070ti Super mi 7900xtx mi?

Selamlar herkese. İşimden dolayı günlük olarak her gün video render (1080p-4k değişkenli) işleriyle uğraşıyorum. Bi yandan izinli olduğum günlerde de oyun oynuyorum. Oyun fps si benim için çok önemli değil. Bu iki ekran kartında render işlerinde hangisi daha iyi çözemedim. Yardımcı olabilecek...
  6. B

metaverse haberleri site projem nasıl olmuş?

Sizce nasıl olmuş? Metaverse haberleri websitesi projemi mutlulukla duyuruyorum haberlermetaverse.com Metaverse haberleri, kripto para haberleri nft dünyası, teknoloji gibi kategorilerde haber yapan bir platformdur. Metaverse Nedir? Metaverse nedir sorusu son yıllarda en çok sorulan sorulardan...
Geri