Arama sonuçları: *

• Users: YiKuSs
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

RTX 3060 Fps Sorunu.

Bilgi için teşekkürler bende yazılım işi ile uğraşıyorum zaten genel anlamda oyun oynamak için toplamadım ama hazır topladık oyunda oynarız kafası ile hareket ettim biraz neyse artık 12400f geçeceğiz en kısa zamanda. 1667044798 12400f ' e geçeceğim sanırım şuan kullandığım anakart 12400f için...
  2. Y

RTX 3060 Fps Sorunu.

Cevap için teşekkür ederim yapacak bir şey yok o zaman bunu 2. elden satıp biraz üstüne ekleyip yeni bir işlemci alacağız artık. Önerebileceğiniz bir işlemci var mı benim sistemim için hani bunu alırsan 240'ın altına düşme yaşamazsın diyebileceğiniz fiyat çok uçuk olmadan tabi ki.
  3. Y

RTX 3060 Fps Sorunu.

Sanırım bunu satıp i5 i7 filan geçmek daha mantıklı olacak.
  4. Y

RTX 3060 Fps Sorunu.

Anladım tekrardan teşekkür ederim. Peki en azından monitörüm 240hz olduğu için sabit 240 alabilmem için önerebileceğiniz veya yaparsan daha iyi olur diyebileceğiniz bir ayar vs mevcut mu en azından öyle kurtarmaya çalışalım. Aslında söylediğiniz gibi 250-330 bazen 400fpsleri görüyorum fakat...
  5. Y

RTX 3060 Fps Sorunu.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Evet valorant'ın işlemci kullandığını biliyorum fakat youtube'de aynı sistem özellikleriyle yapılmış bir çok test var yüksek ayarlarda aynı sistem özellikleri ile benden fazla fps alan kullanıcılar mevcut söyledim ya çok fazla araştırdım. Ki sistemi...
  6. Y

RTX 3060 Fps Sorunu.

Evet Güncel
  7. Y

RTX 3060 Fps Sorunu.

Öncelikle merhabalar yaklaşık 10 gün önce sıfır bir bilgisayar topladım. Sistem Özelliklerim: Anakart: Gıgabayte H610M İşlemci: i3 12100F Ekran Kartı: Gıgabayte rtx 3060 eagle oc 12gb Ram: 2x8 Corsair vengeance 3200mhz Monitör: VievSonic 27'inc 240Hz 1Ms Sistemimde şöyle bir sorun mevcut...
Geri