Arama sonuçları: *

• Users: toprakk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. toprakk

45K BİLGİSAYAR ÖNERİSİ

Merhabalar 45k bandında bi sistem önerisi var mı acaba
  2. toprakk

RTX4070tim var psu 650w değiştirmem gerekir mi?

Merhabalar 650w kullanıyorum 1000w yapmam gerekir mi?
  3. toprakk

Mikrofon Önerisine İhtiyacım Var

Merhabalar, mikrofon önerisine ihtiyacım var dün quadcast s aldım ve mikrofon umduğum gibi çıkmadı iade ediyorum yeni bi mikrofon almak istiyorum bütcem maks 10k civarı yardımlarınız için teşekkürler.
  4. toprakk

İnternet tarayacısına yönlendirilemiyorum

merhabalar internet tarayıcısına yönlendirme olmuyor linkleri açmıyor ya da spotinin sekmesini açmıyor sebebi ne bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirm
  5. toprakk

Bi hatayla karşılaştık hatalı

4 kart falan var olmuyor sinir oldum
  6. toprakk

Farklı kartla denedim bi hatayla karşılaştık diyor
  7. toprakk

Ürünü satın alıcagım sırada ya bi hatayla karşılaştık diyor ya da kartın süresi geçmiş diyor sebebi nedir acaba
  8. toprakk

BIOS güncellemesi yaparken monitör kapanıyor

Merhabalar bıos güncellemesi yapıcaktım fakat bıos güncellemesini başlattıgımda güncelleme başlamadan monitör kapanıyor sistem açık kalıyor nerde hata yapıyorum güncellenmiyor
  9. toprakk

43K Bakiyem var bu sistem alınır mı

https://www.itopya.com/planet-torxamd-ryzen-5-7500fmsi-geforce-rtx-4070-ti-ventus-3x-12gb32gb-ddr5500gb-nvme-m2-ssdge_h24332 Merhaba,bu sistemi almayı düşünüyorum güzel mi yoksa sistem toplama rehberinden iyi fiyata 4070 mi bekleyim
  10. toprakk

FurMark Testim Normal Mi Yardım Eder misiniz

Bu Test Sonuçlarım 1080p (FHD) 360Hz Monitör
  11. toprakk

Son Ekran Kartı Güncellemesinden Sonra Pcde Takılmalar

Merhabalar RTX3070 Ekran Kartım i5 12400F işlemcim var son güncellemeden sonra bi sorun yarattı ekran kartı driver silip tekrar mı yüklesem napmalıyım
  12. toprakk

JAHREINN TITAN SISTEME yaptığım değişikler olmuşmu

HAZIR SISTEM ARARKEN BİR ÜRÜN GÖZÜME CARPTI BIR KAC DEGISIKLIK ILE ALINABILINECEK SISTEMLERDEN BIR TANESI DIYE DUSUNUYORUM 3070 SISTEM BEKLERKEN ZATEN 20-25 K ARASI ANCA OLUR DHA ASAGISI OLMAZ URUNUN NORMAL FIYATI 20K DEGISIKLIK ILE BN BIRAZ DHA PAHALIYA KACTM 25 K YA YAKIN OLUYOR ılk sıstem...
  13. toprakk

MANTİS 6800 Sistemin ÖZELLEŞTİRİLMİŞ HALİ

knka biryerden geçirecekler
  14. toprakk

hocam istemiyo benden 5700x yapinca
  15. toprakk

Hayir düz oynuycam icindekini 5700x yapcam 1669382623 eger donanım arşivi 3070ti gibi bi sistem yapmazsa garanti bunu alıcam ama karar veremiyorum hic kullanmadim amd islemci rx ekran kartı
  16. toprakk

hocam rx6800 mu yoksa rtx3070 mi karar veremiyorum ya mesut cevik aliycam ya mantis
  17. toprakk

Darboğaz Sorunu Yaşıyorum Sorun Çıkarır mı

Çok güzel anlattın teşekkürler kral
  18. toprakk

Darboğaz Sorunu Yaşıyorum Sorun Çıkarır mı

https://pc-builds.com/tr/bottleneck-calculator/result/1dv175/1/general-tasks/1920x1080/
Geri