Arama sonuçları: *

1. K

❌İndirim Bitti! Konu silinebilir. site sahte

https://oto-lastik.com/lassa-revola-195-65r15-91v/ oto-lastik.com site ismi. Kelepir fiyata lastik satıyor. Sitenin güvenilirliğinden emin değilim. Teyit etmeden kesinlikle almayın. Yada anlayan var ise bizi konu başlığı altında bizi uyarır ise sevinirim.
  2. K

🔥İndirim Domino's Bugüne Özel %40 İndirim [CEPTE40]

pizza lazza türk markası diye biliyorum. hamurları hep kalın ve doyurucu. domınos un bi TR de ki pizzalarına bakın birde yurtdısında ki. arada 10 kat fark var.
  3. K

🔥İndirim VATAN BİLGİSAYAR ANAKARTLARDA İNDİRİM

bende senin kafandaydim. şuan kirada oturuyorum. evler pahalı düşsün evler pahalı düşsün şuan kiradayim. Orta halli 3+1 ev 5milyon.
  4. K

🔥İndirim VATAN BİLGİSAYAR ANAKARTLARDA İNDİRİM

[H3 id='MSI+MAG+X870+Tomahawk+Wi-Fi+AMD+AM5+DDR5+ATX+Anakart++httpswww.vatanbilgisayar.commsi-mag-x870-tomahawk-wifi-amd-x870-soket-am5-8400mhz-oc-m-2-anakart.htmlFIYATI++gayet+iyi.+B650+olann+kullanyorum+efsane+kart.']MSI MAG X870 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart...
  5. K

40-45K Bütçede RX 9070 XT mi, Outlet RX 7900 XTX mi? Hangisi Mantıklı?

7900xtx temızse dusunme al. 9070xt den daha iyi kart. her bilgisayar eline alan bilgisayarcı olmuş. boş yorumlara bakma.. tek dezavantaj outlet olması. buna gore tercıhını yap
  6. K

7800x3d + 9070xt anakart önerisi

anakarti kasan uygun ise ATX almani öneririm
  7. K

❌İndirim Bitti! Thermalright Frozen Magic 360 ARGB V2 Sıvı Soğutucu 🔥3.477₺ ( DİP FİYAT )

[H2 id='Description']Description[/H2] Specification: Pump Dimensions:W72 mm x D72 mm x H52.5 mm Radiator Dimensions:L397 mm x W120 mm x H27 mm Pump Rated Speed:2800 RPM±10% (MAX) Pump Power Consumption:3.0W (MAX) Pump Rated Voltage:12V DC Ampere:0.24±20% A Connector:4 PIN PWM ARGB Connector:3...
  8. K

🔥İndirim 🔥Adidas Terrex Erkek Ayakkabı 3499 TL 🔥

hiç üşenmiyo da her gün yeni hesap açmaya
  9. K

VOLTAJ.NET güvenilir mi

hocam sakın bulaşma. iş yerinden arkadaşım evi içi tesisat için malzeme aldı gelen giden yok
  10. K

9070 XT Kronik Coil Whine sorunu ?

7900xt kartımda mevcut. FPS 250 üzerine çıkınca cızırtı geliyor ufaktan. lakin sağolsun pc fanlarim duymami engelliyor
  11. K

❌İndirim Bitti! Nutella Fındık kreması 750 Gr 177 TL

nutella NUGA nın getır goturunu yapar https://www.migros.com.tr/fiskobirlik-nuga-kakaolu-findik-kremasi-700-g-p-6d30aa
  12. K

Gigabyte B850 Eagle WIFI7 Ice AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Gaming Gecesi

piyasadan 500tl daha uyguna almışsın.
  13. K

❌İndirim Bitti! Gigabyte X870 Aorus Elite İce Anakart 12.900₺!(Peşine 9 Taksit)

3 4 denemede yapabildim bende. almaya niyetli isen stok takip et. stok bitmişti stok açıldı öyle alabildim.
  14. K

❌İndirim Bitti! Gigabyte X870 Aorus Elite İce Anakart 12.900₺!(Peşine 9 Taksit)

PC den olması ama mobilden kullanabildim. BAHAR1000 ve MART1000 kodlari vardi
  15. K

S7 EDGE HALEN DAHA ALINABİLİRMİ?

ikinci cihaz olarak s5 mini kullanıyorum. sıfır gibi.
  16. K

Trafik Kazasında Para Ödetilmesi

adam koparmaya çalışıyor sizi.
  17. K

Aralık Kuru ile Sistem Dizmeyi düşünüyorum.

hocam burda nvıdia öven yorumlara takılma. ben o kadar para verıp bırde yuksek fps alacagım dıye yok ordan onu ac burdan bunu ac yapay zekayı calıstır onu bunu yapla ugrasmamak ıcın 7900xt aldım. hayvan gıbı kart hıc bır ayar yapmadım ne karttan nede bıostan. yaptıgın eşleşme cok ıyı...
  18. K

Ark survival ana menüde donuyor nolur yardım edin çıldırcam

oyunu sil baştan yükle. muhtemelen hangi sw ye girmişsen ordan yuklenen moddan kaynakli dosyalarin bozulmus olabilir
  19. K

🔥İndirim MAG B650 TOMAHAWK 9199 TL (HEPSIBURADA)

kullandıgım kart. fıyatını haketmıyor dıyenler gırıs sevıyesı kart alsın
Geri