Arama sonuçları: *

1. A

HP Victus 16-S0051NT Alınır mı?

Benzer fiyata benzer özelliklere sahip önerebileceğiniz bilgisayar var mı?
  2. A

HP Victus 16-S0051NT Alınır mı?

https://www.hpstore.com.tr/hp-victus-laptop-16-s0051nt-amd-ryzen-7-7840hs-32gb-ram-1tb-ssd-6gb-geforce-rtx-4050-161-inc-fhd-freedos-mika-gumusu-892p9ea Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Temel olarak yazılım amaçlı çalışacağım ekstra olarak güncel oyunları da sıkıntısız bir şekilde oynayıp takip...
  3. A

Laptop için Hızlı Harici SSD Tavsiyeleri

Bira pahalıymış ama bu benim için
  4. A

Çok teşekkürler sağolun
  5. A

Lapotpumun type-c girişi var daha hızlı bir kullabım mı sunar o birde ek ssd almam da gerekicek sanırım bunun için var mı bir öneriniz
  6. A

monster abra a5 ama eski bir model, c ve d diski kurulu eğer sorduğun o ise
  7. A

laptopum da bir ssd birde hdd var ssd de yar kalmdığı için hdd ye oyun yüklüyordum ama aşırı yavaş olduğu için bu yöntemi kullanmak istedim ama eğer öyle bir imkanım varsa onu da yaparım yer olup olmadığına nasıl bakarım?
  8. A

Kablolu taşınabilir harici ssd diye geçiyor ilanında https://ty.gl/kum0gzmpmtld9 İlanı bu
  9. A

Trendyolda bir tane 512gb harici ssd görmüştüm 1000mbps ama bu attığının iki katı fiyatı işte hızlı ve daha uygun fiyatlı bulamaz mıyım acaba
  10. A

Hızı 550/mbps gözüküyor çok yavaş değil mi?
  11. A

Laptopta oyun oynamak için ek harici ssd almak istiyorum oyunları hızlı okuyup açmadı önemli, 512GB işimi görür f/p olursa da güzel olur.
  12. A

25.000TL Full ekipmanlı sistem

25.000TL ye kasa, monitör, klavye ve kulaklık hazır veya toplama sistem önerileriniz var mıdır?
Geri