Arama sonuçları: *

• Users: emre:_:
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. emre:_:

Yardım Forza horizon 5 cözünürlük düşmesi

Başlıkta belirttiğim gibi oyuna girdiğim anda 1440p den 1080p den bile altına düşüyor çözünürlük ne kadar her yerde 1440p doğal yazıyor olsada çok belli 1440p olmadığı sadece bu oyunda oluyor grafikler extremede
  2. emre:_:

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

rgb led veya dekorasyon ürünü
  3. emre:_:

Müzik için kablolu kulak içi kulaklık önerisi

Malesef beklentim cok yüksekti o yüzden beklediğim gibi çıkmadı :(
  4. emre:_:

Bu ayakkabı orijinal mi?

Satıcı superstep ise problem olmaz bence olsa bile iade edersin zaten
  5. emre:_:

Stok nasi geldiyse oyle denedim sonra altin ucu taktim kulak ucunu vs degistirdim gumus olan yine biraz daha iyiyde yani ortalama bi kablosuz kulaklık gibi kirmizi halka ile denedim bu arada telefondan apple music kayipsiz ses vs de actim
  6. emre:_:

Simgot ew 300 dsp aldım hocam ses kalitesi çok kötü hiç beğenemedim bu fiyata boyle performans anormal değil mi
  7. emre:_:

Öneri Atk z1 vs asus gladius 3

iyi günler mouse arayışındayım aklımda 2 model kaldı atk z1 pro max ve asus rog gladius 3 wireless aimpoint elim büyük ve geniş. fps fazla oynamıyorum yüzük ve serce parmağım boşta kalıyor nerdeyse tüm mouselerde hangisi bana daha uygun olur
  8. emre:_:

Paparadan paramı nasıl alabilirim

Müşteri hizmetlerini arayip baska bir ibana hesabindaki paranin aktarilmasini istersen gonderiyolarmis galiba ama zannetmiyorum öyle bişey yapıcaklarını lisans alinasiya kadar
  9. emre:_:

Ajazz ak820 pro vs ak820 max he

Büyük biraz bu ya %75 üstü kullanamıyorum knob lu versiyonu vs var mı veya farklı marka modelin
  10. emre:_:

Ajazz ak820 pro vs ak820 max he

Merhabalar bu iki klavye arasında kaldım hız vs önemli değil benim için ama almışken neden manyetik swich olmasın dedim hem daha ucuz he versiyonu almalımıyım sizce yoksa pro gift swich mi farklı klavye tavsiyelerine açığım bütçe 3.5 k ama esnetebilirim
  11. emre:_:

Aliexpress’ten iem kulaklık alınır mı

Merhabalar iyi günler iem kulaklık almayı düşünüyorum aklımda simgot ew300 dsp modeli var amazonda dsp modeli 5.700 tl aliexpress’te 4.000 tl aliexpressten almak mantıklı mı gümrük vs gibi bi sorunla karşılaşırmıyım.
  12. emre:_:

RX 6700 XT Vs RTX 3070 vs RX 6800 ( 10.000 TL )

Ben olsam 3070 almak bence sacma ki bulamıyormussunda galiba rx6700xt senin icin bence gayet yeterli 6800 ile arasında eğer çok fark yoksa geçmek mantıklı olur tabi. ama rx6700 xt bile yeter bence işlemcin ne bu arada
  13. emre:_:

4000-5000 TL Bütçe İle 192 Boy İçin Koltuk Önerisi

Olur hocam
  14. emre:_:

2k 200 hz üstü monitör önerisi

Kutudan çıkan dp kablosunu kullandım arkadaşımın pc sinde denediğimizde 1080p gibiydi arc 770 ekran kartı vardı galiba ana ekran da ve videolarda ekran kartının bi önemi var mı?
  15. emre:_:

2k 200 hz üstü monitör önerisi

Asus vg27aqml1a aldım ikinci elde 8 bin tl ye ghosting 0 neredeyse renkler vs iyi sadece monitör 2k değilmiş gibi görüntüde hafif bir pikselleşme hissediyorum sıfırı 14 bin tl ye yakın kasım ayında 10-11 bine alınabilir gibi
  16. emre:_:

4000-5000 TL Bütçe İle 192 Boy İçin Koltuk Önerisi

Türksit olympos almayı düşünüyorum bende karasızım ama herkes ofis koltuğu vs al diyor o fiyata
  17. emre:_:

yeni evde pc ekran ve mouse klavyeye güc vermiyo

ilk defa boyle bisey duyuyorum monitore hasar gelmis olmasin
  18. emre:_:

Trabzonspor-Beşiktaş Skor Tahmini

2 1 bjk
  19. emre:_:

Mavi Ekran Sürekli Mavi Ekran yiyorum

Sata kablolarinda belkide bi problem olabilir
Geri