Arama sonuçları: *

• Users: laportatie
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

POWER SAVING SORUNU (2. ekran takılı olunca)

Merhaba arkadaşlar, LG marka bir monitör kullanıyordum. Ancak zaman zaman power saving hatası alıyordum ve ekran aniden kararıp bilgisayar reset atmadan geri gelmiyordu. Bu sorun özellikle ekran kartı taktıktan sonra başlamıştı. Bir süre sonra elime başka bir monitör geçti ve ikinci bir ekran...
  2. L

POWER SAVING HATASI (2. monitör takılınca)

Merhaba arkadaşlar, LG marka bir monitör kullanıyordum. Ancak zaman zaman power saving hatası alıyordum ve ekran aniden kararıp bilgisayar reset atmadan geri gelmiyordu. Bu sorun özellikle ekran kartı taktıktan sonra başlamıştı. Bir süre sonra elime başka bir monitör geçti ve ikinci bir ekran...
  3. L

i7 3770 & RX580 8 GB

nasıl bir dirençten bahsediyorsun, biraz açar mısın? he sanırım fanlar için diyorsun. valla şu an öyle çok rahatsız etmiyor ama belki ilerde yapabilirim onu da :D 1671576186 valla bayağı araştırdım kart olarak rx580 8gb karar verdim en iyi kondisyonlu kartı en uyguna aldığımı düşünüyorum çünkü...
  4. L

i7 3770 & RX580 8 GB

Arkadaşlar merhaba, bundan bir süre önce i7 3770 için ekran kartı önerisinde bulunmanızı istemiştim kendim için. Bilgisayarımı bir şirketten aldığım için ekran kartı yoktu ve paylaşımlı çalışıyordu. Kasa ufacıktı ve neredeyse hiçbir ekran kartı sığmazdı (yeni nesil olanlardan). Bu yüzden...
  5. L

i7 3770 işlemcim var hangi ekran kartını almalıyım?

arkadaşlar sapphire rx580 8gb almaya karar verdim ama iyi durumda olup olmadığını nasıl anlarım hangi teste sokmam lazım o konuda yardımcı olabilcek var mı
  6. L

yok be reis zaten o kadar görüntü kalitesi istemiyorum orta ayarlarda iyi performans versin kafi benim için zaten ekran kaliteli bir şey değil şimdi ekran kartı alıp ekranı biraz sonra yenilemeyi düşünüyorum 1667226597 1660s, ikinci elde 2.5tan aşağı yok ya, rx580 daha uygun daha performanslı...
  7. L

Ana kart olarak S26361-D3171-A1 var, işlemci i7 3770 ve 12GB ram (1600mhz) var toplam 480 gb da SSD, ekran kartsız olarak kullandım bu sistemi şimdiye kadar, zaten şirket bilgisayarı, ama şimdiki oyunları açmadığı için ekran kartı almak istiyorum, biraz araştırdım ama bilgim olmadığı için karar...
Geri