Arama sonuçları: *

• Users: biribiri
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Forumda nasıl konu silinir

Selamunaleykum arkadaşlar. Forumda açmış olduğum konularımı nasıl silebilirim bilgisi olan varmı
  2. B

Dndjhdjedbdbdh

Nfjjdnfjfnnd
  3. B

Dndjhdjedbdbdh

Dhdhebdbdh
  4. B

Dndjhdjedbdbdh

Jchhdndjd
  5. B

Dndjhdjedbdbdh

İgvvjjfchi
  6. B

Dndjhdjedbdbdh

Ndjduddnbdbd
  7. B

Dndjhdjedbdbdh

Gkgonkfk
  8. B

Dndjhdjedbdbdh

Ndhshsnshsyhs
  9. B

Djdjdushdbdhdydh

Eyvallah babamın değil benim TC her neyse kimin TC si olursa olsun sıkıntı çıkmaz diyorsun yani eywallah abim
  10. B

Djdjdushdbdhdydh

11. B

Djdjdushdbdhdydh

Dkdiduejdhwusnshs
  12. B

Yardım Hangi laptop. 5. Nesil 12.

Bu konunun silinmesini istiyorum lütfen silin
  13. B

https://ty.gl/iabpanzif2 peki bu yolladığım linkteki laptop mu yoksa üstteki rtx3050 mi. Yani değermi fiyat arttrmaya ikisi arasında. Autocat kullanicam bazende oyun
  14. B

Ordamisiniz
  15. B

13-14 bin mutcem.var zorlasam 15. Sizce üstteki lerden hangisi alınma yani siralama yapasaniz 1 e hangisini koyarsınız sona hangisini koyarsınız ve nesil farklılığını anlatirmisiniz üstteki laptoplar in. AMD 5. Nesil diyor 5600h serisine Intel i5 1235U serine 12. Nesil diyor siz bu farkı...
  16. B

Fazla bi bilgim yok ama internette en üstteki linkte 12. Nesil yazıyor diğer ikisinde 5. Nesil yazıyor yani nesil olarak fark çok ama siz şimdi eşit diyosunuz yani bı fark yok oylemi
  17. B

Arkadaşlar alttaki linktekilerin 1.si 12 nesil 2.si kaçıncı nesil bilmiyorum digeride 5. Nesil özelliklerini ve nesil kıyaslamasıni yapınca hangisini almam doğru olur. Autocat programını da kullanicam başka şeylerde yapicam bazen oyun gibi yardımcı olur musunuz. Nesil konusu kafamı çok...
  18. B

Yenilenmiş iPhone 7 mi yoksa Samsung Galaxy S9 mu

Edge ekran ilerde sıkıntı çıkarırmi yani kırılma durumunda fiyatı ip7 ye göre çok fazla diyolar sanırım 1667582330 Hayalet ekran , ekran yanığı amoled yanığı gibi sıkıntılar ? 1667582426 Edge ekran ilerde sıkıntı çıkarırmi yani kırılma durumunda fiyatı ip7 ye göre çok fazla diyolar sanırım...
  19. B

Açık ara S9 diyosunuz yani
  20. B

Kamera olarak iPhone daha iyi sanırım ama. Kullanım amacımi üstte yazdım çok kararsızim. Yani hiç iPhone kullanmadim 7 de olsa kullanmak istiyorum ama beni 3 sene goturmeyecekse götürürkende çoook zar zor goturecekse almak istemiyorum çok kararsızim 1667580786 İp7 alsam cokmu mantıksız olur
Geri