Arama sonuçları: *

• Users: da4141
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Rgb ışıklarda sorun var

Merhabalar Dün rgb iki tane rami taktım 1 saat sonra rgb ışık armoury crate üzerinden yaparken bir anda işlemci üstündeki kısım diğer taraflardan bağımsız yanmaya başladı neden olabilir.Geminiye filan sordum sinyal çakışması gibi bir şey normal diyor
  2. D

Huawei Pura90 Pro Max Alınır Mı?

yanlış yönlendirmek istemem ama bence çok çok başarılı bir marka google sorun olacağını da sanmıyorum ben 5 6 sene öncesine kadar hiç bir sorun yaşamıyordum uygulamalarda şimdi daha da sorun olmaz
  3. D

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

teşhir değildi normal webten aldım ama şuan için çok şükür bir sorun yok
  4. D

Yeni Pc Alacağım Sistem Nasıl ?

anakartı en azından b serisi tercih etmenizi tavsiye ederim birde bütçe varsa en az ssd 1 tb olsun 480 çok çok az gelecektir.
  5. D

Huawei Pura90 Pro Max Alınır Mı?

4 sene huawei p40 lite kullandım 1 kez kasmadı telefon 4 sene sonunda halen 1 günden fazla şarjı gidiyordu ve uygulamalarla ilgili hiç bir şekilde sıkıntı yaşamadım.
  6. D

yarım saat oldu 2x16 lardı taktım gayet iyi gidiyor şuan uzun kullanımda göreceğiz farkı
  7. D

Pazartesi geç alanlardanın yarım saat önce geldi 2x16
  8. D

Kargoya verildi beklemedeyim
  9. D

ihtiyacım vardı 2x16 aldım keşke herkes alabilseydi ama olmadı eminim ki bu konuşmayı yapanların çoğuda fazla alabilse fazla kazançla satacaktı yapacak bir şey yok birdaha ki sefere inşallah herkes kullanmak amacıyla alabilir
  10. D

Kargoya teslimatı bekliyor yazıyor bende dün geç alanlardanım
  11. D

Bende geç aldım az önce kargo onayına geçti sabret dostum
  12. D

Bir sorun yaşamazsam elimdeki 16 yı satacağım yardımcı olurum sorun yaşamazsam amaaaa😂
  13. D

Valla ihtiyacım da vardı ilaç gibi geldi
  14. D

Bunu aldım iyi mi dostlar
  15. D

İPhone boya atma sorunu

bende aksine yenilerde var diye görüyorum özellikle 17 o yüzden konuyu açtım 1776675940 çok iyiler ama çok hassaslar anlaşılan alırsak dikkatli kullanmamız gerekicek 1776675962 13 kullanıcısıyım bi sorun görmedim ama dediğiniz gibi temizlemek şart
  16. D

İPhone boya atma sorunu

kılıfla kullanmak daha sıkıntı gibi geldi bana iz vs o şekilde paylaşımlarda gördüm düşünüyorsun illaki 110 bin veripte bu tarz saçmalıklarla karşı karşıya gelince :( 1776675210 o kadar para verip bunları duymak insanın midesini bulandırıyor yok yere 1776675231 böyle giderse 18 i bekleyecez...
  17. D

İPhone boya atma sorunu

neye göre bu sorun var bir anlasam 3 4 ay sonra başlıyor bu soyulma diye bir çok yazı okudum 1776634879 bende sadece 17 lere özgü diye biliyorum titanyum kasadan sonra bunlarda böyle bir problem var diye okudum forumlarda
  18. D

İPhone boya atma sorunu

Arkadaşlar 17 pro almak istiyorum ama özellikle turuncu ve lacivertte boya atma sorunu var diyorlar kullanan arkadaşlar varmı böyle bir sorun acaba aynı problem düz 17 lerde de varmıdır
  19. D

Pc adobe photoshota donma yapıyor yardım

Arkadaşlar pc photoshop camera rawı açınca kasma yapıyor fotoğraf editliyorum bi kaç preset denerken direk kasmaya başlıyor ama camera raw dışı normal kullanımda bir sorun yok aynı şekil lightrooma atıyorum orda da sorun yok sadece camera raw da bu sorunu yaşıyorum neden olabilir.
  20. D

5k bandında koltuk tavsiye eder misiniz

kullanıyor musun tavsiye edebileceğiniz model varmı
Geri