Arama sonuçları: *

• Users: Sanjay
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

🔥İndirim R5 7500F RTX5070 HAZIR SİSTEM 🔥56.499₺ ( VADE FARKSIZ 9 TAKSİT )

tek iyi yanı peşin fiyatına 9 taksit olması. özelleştirme yok. bu kasayı aldın 1x 16gb ddr5 ram daha lazım. depolamanında 1tb olması lazım en az. gene oldun +20 binlik
  2. S

🔥İndirim AOC Q27G4ZR 11.537TL 6 TAKSİT PEŞİN

satıcı incehesap, herhangi bir sebepten iadeyi unutun. alacaklar ona göre dikkat etsin.
  3. S

Yardım Valorant Sistem Kitlenmesi Sorunu Ne Yapmam Lazım!

benzer sorun bende vardı. çekirdek yalıtım kapalıyken kilitlenmeler oluyordu. onu açınca düzelmişti ondan dedim. eğer sende gene kitlenmeye devam ediyorsa vanguard başka bir anticheat ile falan veya bir program ile çakışabilir. Temiz bir format her zaman iyidir :)
  4. S

çekirdek yalıtım açık olsun. deepfreeze falan kullanıyor musnuz ?
  5. S

defender i kapatmak için herhangi bir reg kaydı kullandın mı ? çekirdek yalıtım açık mı ?
  6. S

❌İndirim Bitti! ASUS ROG ASTRAL RTX 5090 32GB OC EDİTİON BTF EDİTİON 196.999 TL

Astral seyahate çıkmak isteyene özel fiyat :kekw: :kekw: :kekw: çok sağlam kart bu arada.
  7. S

❌İndirim Bitti! Vans VNO0OD49YB21 Ryland LS Beyaz Deri Erkek Lifestyle Ayakkabı 799 TL

numarayı 42 ye alınca 4.999 TL oluyor :) Başaramadık ağbi :kekw:
  8. S

Yardım Koltuğum Kırıldı Acil Koltuk Önerisi Lazım

Xdrive Anka Kumaş öneririm.
  9. S

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

inanılmaz fırsatmış ya. bir gün geç uyandık kaçırdık vallaha.
  10. S

Enshall pro p13 priz 998 tl🔥🔥🔥🔥🔥🔥

prizin üstünde benim anakarttan fazla usb ve type C çıkışı var :kekw: :kekw: :kekw:
  11. S

Amazondan 7800x3d aldım (Magic Teknoloji) açıklama

Magic tek de ryzen yetkili distribütör kankam. hiç bir şey olmaz. 50 kere işlemci aldım magicten.
  12. S

🔥İndirim Ugreen HDMI ve CAT Kablolar

ugreen şimdiye kadar hiç üzmedi beni bir sürü ürünü kullanıyorum. aux kablosundan 2.5 inc hdd kutusuna kadar 10 numara.
  13. S

🔥İndirim G.Skill 64GB(2x32) Trident Z5 RGB 6000mhz CL30 DDR5 Ram 44999₺ 🤑

ilan başlığına ürünün fiyatını yazarsan daha iyi olur kral.
  14. S

Sistemimi Upgrade mi Etmeliyim Değiştirmeli miyim? R53600rx5500xt r57500fgtx5060

16 yetmiyor artık kral bence minimum 32gb ram olmalı
  15. S

Çözüldü✓ 5600x valorant 90 derece çıkması

stok soğutucu yeter diyenlere inanma. Tam yükte oyunda stok soğtucu kesinlikle yetmez. Yapacağın 2 şey var. 1. si ya kule tipi soğutucu almak. 2. si eğer bütçe yok ise Bios ayarlarından Core Boostu kapatırsan işlemcin o kadar ısınmaz. FPS De de öyle uçuk derecede farketmez.
  16. S

İncehesap güvenilir mi?

tabi efendim :))))))))))))) hemen iletiyorum. :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
  17. S

İncehesap güvenilir mi?

incehesap kurumsal firma sorun yok. fakat iş iadeye geldiğinde işin çok zor. garantide sıkıntı yaşatmıyorlar ama. ürünü onlar teslim alıyor yetkili servise kargoluyor vs. bu kısımlarda sıkıntı yok.
  18. S

Lenovo İntel n100, 4 gb ram, 128 gb ssd, 15.6 inch 9550 tl 9 taksit

sistem çok yetersiz. alınmasını önermem.
  19. S

🔥İndirim 64GB DDR5-CORSAIR MP600 2TB SSD-1ST Player 240mm 3 Lü Set 39.999,00₺

Akakçeye göre bu parçaların 3 tanesi şuan 47.961 TL tutuyor.
Geri