Arama sonuçları: *

• Users: Kadir00
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Monitörüm Düzelir mi?

Sanane ***
  2. K

Monitörüm Düzelir mi?

vurdum kırıldı yaptırılır mı çöp mü
  3. K

Yardım anakartımın ses kartı cloud alpha için yeterli mi ?

Acer nitro 5 cihazım var cloud 2 ile cloud alpha arasında kaldım cloud alpha genel olarak daha iyi ve yeni cihaz olduğu için almak istiyorum fakat jak girişli olduğu için ses kartım yetersiz kalırmı bilenler var mı ? ses karım bu sanırım anlayamadım tam
  4. K

Çözüldü✓ Laptop soğutucu önerisi

teşekkürler cevaplar için
  5. K

tek fan olması daha mı iyi oluyor rampage tarzı markalarda hep 3 4 tane fan koymuşlardı. ayrıca kullandıysanız çok ses çıkarıyor mu yurtta kullanacağım için aşırı fan sesi rahatsız edebiliyor.
  6. K

15.6 inç laptop için soğutucu önerisi çok sesli olmayan ve kaliteli bişey arıyorum rgb falan olmasa da olur. Bütçe ortalama 500 tl
  7. K

Çözüldü✓ Arctis Nova 1 alınır mı

p playstation x xbox mış aşnıausbfsahbfasghısughf normalini alıcam 1300 e cloud 2 den daha iyi mic var diye
  8. K

Airpods 2 alınır mı?

kalabalık ortamlarda otobüste falan kullandım kısık sesle bile anlaşıyorduk
  9. K

Airpods 2 alınır mı?

Alınır bende var hala daha iyi bence. Arkadaşta 3.nesil var çok bi farkını görmedim açıkçası sadece uzamsal ses desteğiyle fark yaratmışlar 1671703647 Pro modelleri arasında baya fark oluyor fakat bütçe olarak da çok fark var
  10. K

Max. 1300 TL Kulaklık Önerisi

Evet aldım başka bir konuda birkaç kişi almıştık hepimiz mağdur olduk daha yeni para iadesi gerçekleşti
  11. K

evet baya uğraştırdı beni iade işlemleri.
  12. K

Almayın abi bunu v2 x satıyorlar ben aldım mağdur oldum uğraşıyom 2 gündür iptal bile doğru düzgün etmiyorlar
  13. K

Razer Blackshark V2 Kulaklık 1289 TL

Ben iptal edin dedim şuan mesaj geldi kargoda diye valla nasıl iş yapıyorlar anlamadım
  14. K

Tüketici hakem heyetine alanlar şikayet ederse çok iyi olur bide ücret iadesi 14 gün içinde olacak diyorlar yüzsüzler.
  15. K

Ben de arçelikten almıştım aradım beni geri arayacaklarmış abi öğrenci adamız iade falan derken para da hemen gelmeyecek indirimlerde bitince mal gibi ortada kalacaz umarım bi şekil düzeltirler şunu uğraşmayız
  16. K

Yardım yeni aldığım laptop ısınıyor

peki cpu z de 80w gözükmesi web de olduğu için mi oyun sırasında 140w oluyor mudur baya fps farkeder çünkü ona göre iade edeyim
  17. K

daha önce laptop kullandım arkadaşta da aynı özellikte farklı marka var daha serin şekilde çalışıyor rdr 2 ve cyberpunk oynuyor işlemci 85 derecelerde geziyor benim ki rockette 90 derecenin altına inmedi sanrım soğutması sorunlu geldi
  18. K

aga webde 65 derecede geziyom 27k verip alıyosun ne bekliyon ne
  19. K

27k ya acer nitro aldım 12.nesil i7 ve 3060 lı 8gb ramli nitrosenseden bakıyorum sıradan bi oyunda bile işlemci %2 kullanılmasına rağmen 90 derece oluyor sebebini bilen var mı rdr2 falan açsam cihaz patlayacak neredeyse incelemelerini izlediğimde diğer laptoplara göre soğuk bile çalışıyorken bu...
Geri